Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Nowy Album Mk - ZYCZENIA - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Wątek: Nowy Album Mk - ZYCZENIA (/showthread.php?tid=541)

Nowy Album Mk - ZYCZENIA - hillbilly - 23.12.2006

http://www.guyfletcher.co.uk/main.htm

Rok 2007 zapowiada się ciekawie...

a przy okazji WESOŁYCH ŒWIĽT wszystkim.

Nowy Album Mk - ZYCZENIA - macsa - 23.12.2006

Œwietne wieœci na œwięta Hillbilly !!

Życzę wszystkim Zdrowych, Wesołych i Spędzonych W Gronie Najbliższych Œwišt Bożego Narodzenia

A przy ubieraniu choinki pamiętajcie o płycie " The Ragpicker's Dream "

Dla wszystkich fanów prezent od twórców strony http://www.mknopfler.com:

Merry Christmas and Happy New Year!!!

Nowy Album Mk - ZYCZENIA - BET - 23.12.2006

Ja tez sie dolaczam i zycze Wam wszystkim pieknych, rodzinnych Swiat!!!

Nowy Album Mk - ZYCZENIA - ania - 23.12.2006

... My zas sami
z piosneczkami
za wami pospieszymy,
a tak Tego
Malenkiego
niech wszyscy zobaczymy:
Jak ubogo narodzony,
placze w stajni polozony,
wiec Go dzis ucieszymy...

radosci markowego koledowania na tegoroczne swieta Uśmiech
zyczy anka

p.s.
znowu nie mam choinki :mellow:

Nowy Album Mk - ZYCZENIA - Robson - 23.12.2006

Tak 2007 będzie bardzo ważny. Pewnie jesień ale już na samš myœl serducho bije mocniej Oczko Maćku u mnie kiedy jadę do domu rodzinnego The Ragpicker's Dream zawsze rozbrzmiewa i to obowišzkowo w kuchni Oczko Ania kiedy nie jadę do domu rodzinnego (a bywało i tak) to też nie mam choinki Oczko

MERRY CHRISTMAS AND HAPPY DAYS

Nowy Album Mk - ZYCZENIA - grzegorz - 23.12.2006

Korzystajšc z okazji życzę wszystkim Forumowiczom zdrowych i pogodnych Œwišt Bożego Narodzenia, spędzonych, jeœli to tylko możliwe, przy Markowej muzyce.

Nowy Album Mk - ZYCZENIA - HOWARD - 23.12.2006

Dziękujšc za powyższe życzenia, składam Wam Forumowiczki i Forumowicze swoje:

WIELKICH wzruszeń z małych rzeczy Uśmiech

Spokojnych i pełnych dobroci Œwišt Bożego Narodzenia!

Oczko

Nowy Album Mk - ZYCZENIA - Ania_M - 23.12.2006

Spokojnych Œwišt Bożego Narodzenia,duzo prezentów pod choinka, wielkiego leniuchowania, szalonego Sylwestra, wspaniałego Nowego Roku, dużo uœmiechu i radoœci, nie zważania na uciekajšcy czas tylko życia danš chwilš i wykorzystywania jej w pełni, siły i wytrwałoœci w dšżeniu do celu, sukcesów w szkołach i pracach, miłoœci, oraz przyjemnoœci i aby te Œwięta uskrzydliły Was, a gdy kiedyœ przyjdš dni gdy staniecie się upadłymi aniołami, życzę aby wtedy koło Was pojawił się przyjaciel, który pomoże Wam znów wznieœć się w górę ponad to wszystko co przyziemne. Wesołych Œwišt, kochani!

Nowy Album Mk - ZYCZENIA - mikołaj - 23.12.2006

Życzę Wam wszystkiego dobrego
szczęœcia i miłoœci
Fajnie być z Wami
Mam nadzieję że w przyszłym roku spotkamy się na koncercie Marka
i oczywiœcie na zlocie Uśmiech
PS. Aniu - choinka dla Ciebie, nie możesz zostać na œwięta bez drzewka.
Uśmiech
choinka dla Ani

Nowy Album Mk - ZYCZENIA - ania - 24.12.2006

ania dziekuje pieknie Uśmiech
wlasnie takie czerwone bombki lubi najbardziej Wywracanie oczami Oczko

Nowy Album Mk - ZYCZENIA - MARTINEZ - 24.12.2006

Merry Christmas Everyone - Shakin Stevens Uśmiech
http://www.rogepost.com/dn/1kk3

Nowy Album Mk - ZYCZENIA - jambore - 25.12.2006

Wszystkim życzę zdrowych i pogodnych Œwišt Bożego Narodzenia, spełnienia marzeń i dziecięcej radoœci. Uśmiech

Nowy Album Mk - ZYCZENIA - kszaq - 25.12.2006

Jak obyczaj stary każe,
Według ojców naszych wierzeń.
Pragnę złożyć Wam życzenia,
W dniu Bożego Narodzenia.
Życzę zdrowia, szczęœcia, pomyœlnoœci i tego wszystkiego, Co się Wam wymarzy

Nowy Album Mk - ZYCZENIA - HOWARD - 25.12.2006

A ja własnie słucham Marka od 2 h...

œwištecznie, spokojnie, miło, deragpikersowo Oczko przede wszystkim!

Nowy Album Mk - ZYCZENIA - Hermes - 25.12.2006

Witam

Mam nadzieję, że zdšżę z życzeniami. Jak najlepszych, zdrowych, rodzinnych, spokojnych, pogodnych (stan ducha) Œwišt Bożego Narodzenia. A przy ich okazji wszelkiej pomyœlnoœci.

Jeœli chodzi o nowš płytę to ja chętnie zakupiłbym zebrane na jednym kršżku, utwory dodawane do maxi singli. Takie kawałki jak Camerado powinny być dostępna dla każdego. Myœlę, że z zawartoœci pseudo bootlega "B-sides" powstałby piękny i dobrze sprzedajšcy się album.

Pozdrawiam

Nowy Album Mk - ZYCZENIA - Andrzej - 26.12.2006

Œwięta, Œwięta,Œwięta.......
Od dwóch dni Telewizja Polska obdarowauje mnie kolędami w wykonaniu polskich gwiazd i gwiazdeczek. Zastanawiam się, czy nasze wschodzšce gwiazdeczki już dawno nie przerosły umiejętnoœciami nasze mega-rodzime gwiazdy. Chodzi mi o program Elżbiety Skrętowskiej(to ta od Szansy na Sukces) , która zaprosiła plejadę mlodych ludzi , występujšcych ongiœ w jej programie. A młodzież mamy wybitnie zdolnš. Kolędy w ich wykonaniu to powiew pomysłowoœci w aranżacji utworu. Œwietne umiejętnoœci wokalne, i to niesamowite parcie na œpiewanie.
Panownie i Panie od polskiego Show-biznesu pozwólcie już naszym "Mega-Gwiazdom" pójœć na emeryturę. Mamy juz dosyć rozszyfrowywania czy implanty Krzysztofa Krawczyka robione były w Klinice w Los Angeles czy tudzież nasz gwiazdor posłużył się doœwiadczeniem prof.Podgórskiego z Państwowej Kliniki Stomatologicznej Warszawa- Ochota. Nie da sie ukryć że K.Krawczyk obfitš wigilię sporzył już przed nagraniem programu, bo bekanie i odbijanie wychodziło mu, w jego nazwijmy to œpiewie, najlepiej.
Zacznijmy może w końcu chodzić do sieci restauracji Ryszarda Rynkowskiego, w celu doprowadzenia ich do osišgania zysku, co być może spowoduję, że nasz artysta ograniczy dorabianie œpiewem w Państwowej Telewizji.
Maryla - za kogo Ty znowuż wyszłaœ za mšż, iż ten ktoœ znowu załatwił Ci występy i program w telewizji(chyba musiał nieżle zapłacić). Społeczeństwo nie nabierze sie już na odczytanie nutek kolęd z zeszytu ucznia pierwszej klasy Podstawowej Szkoły Muzycznej.
Wasze recitale i prezentacje to totalne wyjałowienie pomysłów na zrobienie czegoœ!!!!!!!!!!!!!!
No właœnie, ale o co mi właœciwie chodzi???????
A no o to, żeby nasi producenci telewizyjni dopuœcili wreszcie ludzi z naturalnymi ,swoimi zębami i œwieżym oddechem z ust, choc zapewne chodzi mi tu o powiew œwieżoœci aranżacji muzycznej. W takich własnie młodych ludziach jakich zaprezentowała Skrętowska jest to coœ...... posiadajš œwietny potecjał i warsztat muzyczny i niestety nie mogš być wypromowani. Starzy wyjadacze naszej estrady zapuœcili korzenie zbyt mocno i maja niesamowite parcie na szkło, i nie mozna ich wyrwać jak chwast - więdnšcy zresztš.

A jak to sie ma do Forum MK?
A no ni jak, ale sš Œwięta i tak mnie jakoœ zebrało.
WESOŁYCH ŒWIAT