Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
Mark Knopfler w Polsce!!!
Mark Knopfler odwiedzi nasz kraj w ramach trasy promujšcej jego najnowszy kršżek "Kill To Get Crimson".
Album, którego premiera odbędzie się 14 wrzenia,( :wacko: kolejna data do kolekcji) jest, jak twierdzi sam artysta, powrotem do lat młodoci. Płyta utrzymana będzie w klimatach lat 50. i 60, nie zabraknie podobno nawišzań do muzyki folkowej oraz charakterystycznego dla Knopflera, elektrycznego brzmienia gitary.
W ramach europejskiej trasy koncertowej artysta pojawi się także w hali warszawskiego Torwaru. Koncert odbędzie się 2 maja 2008 roku. Bilety trafiš do sprzedaży 10 wrzenia za porednictwem strony http://www.livenation.pl. W sprzedaży ogólnopolskiej pojawiš się dwa tygodnie póniej.
YES YES YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Radoć ma Wielka jest
ps. info zapodałem za onetem
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Liczba postów: 757
Liczba wątków: 20
Macsa szykuj transport na 2 maja
tea
Liczba postów: 1,613
Liczba wątków: 31
Dzieki Robson za prywatne info.Dzięki za takie wiadomoci w tak zdechły dzień
Ale jeden koncert to za mało.Czy masz jakie info na temat koncertów u naszych sšsiadów
Wiem o czym mylisz Waldi Na razie cisza i też mi sie wydaje że jeden koncert to za mało jesli nie dołożš tu pomylimy gdzie indziej
ps. a przy okazji to długi week. w naszym kraju i chyba lepszej i piękniejszej okazji na zlot nie znajdziemy. Warto o tym pomyleć
Cytat:Originally posted by Robson@Aug 29 2007, 07:47 PM
ps. a przy okazji to długi week. w naszym kraju i chyba lepszej i piękniejszej okazji na zlot nie znajdziemy. Warto o tym pomyleć
Czyli nie IV i nie V zlot a co po rodku i w Warszawie.
Marka nie zapraszamy!!!!!!!!
Liczba postów: 2,816
Liczba wątków: 59
A nie mówiłem !! A nie mówiłem !!
Na zlocie w Sopocie spieralimy się z Andrzejem czy przyjedzie Mistrz do Polski czy nie...Na szczęcie wyszło na moje !! Mylę, że nie jeste zawiedziony Andrzeju z tego powodu
Cytat: Macsa szykuj transport na 2 maja biggrin.gif
Co da się skombinować Igorku jaki czarter wynajmiemy
Cytat: Wiem o czym mylisz Waldi smile.gif Na razie cisza i też mi sie wydaje że jeden koncert to za mało jesli nie dołożš tu pomylimy gdzie indziej biggrin.gif
Czyżby chodziło o tš sławnš wyprawę autobusem na koncert MK poza granice Państwa Polskiego !! Pisze się, pisze się na bank !!
Liczba postów: 1,453
Liczba wątków: 44
SUPERRRRRRRRRRRRRRR
You do what you want to
You go your own sweet way...
Liczba postów: 1,761
Liczba wątków: 71
I dobrze Macsiu ,że moje prognozy się nie sprawdziły(bazowalismy na podstawie rozmowy mojej i Pablosana z Menago MK w Hamburgu). MARK W POLSCE. Fajnie ,że Mark ujšł Polskę czyżby było w tym trochę naszej zasługi (Baner w Hamburgu)
Dwie przyjemnoci na raz. Koncert i spotkanie z Wami.
We are the sultans of swing...
Liczba postów: 1,609
Liczba wątków: 172
Liczba postów: 1,354
Liczba wątków: 57
Musisz wybrać co ważniejsze
Liczba postów: 113
Liczba wątków: 3
uuułłaaaaaaaa piekna wiadomosc z rana!!! ciekawym jakiez tym razem danie glowne zaserwuje nam mareczek... byl niesamowity telegraph road i speedway at nazareth, a co tym razem? straaasznie jestem ciekaw...
"Większoć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
Liczba postów: 1,651
Liczba wątków: 16
Fajnie, że nie zlekceważył polskiej publicznoci. Jeszcze za wczenie jednak bym mógł się w pełni cieszyć z tej wiadomoci .
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Tak się zastanawiam czy Torwar jest wymarzonym miejscem na koncert MK w Polsce. Właciwie nie miałem wielkich zastrzeżeń z poprzedniego koncertu ale jesli już stolica to uważam że Kongresowa byłaby lepszym miejscem. Co o tym sadzicie?
Liczba postów: 685
Liczba wątków: 55
Robson. No włanie nie jest. Dlaczego on godzi się na takie miejsca.
Uważam, że scena Teatru Wielkiego to by było co, ale tyle ludzi by nie weszło.
Torwar to najgorszy pomysł z możliwych.
Nie jestem pewien czy Mark ma co w tej kwestii do powiedzenia
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
Koncert w Kongresowej oznaczałby skok cen biletów, jako że sala "pojemnociowo" jest doć mała. Tak samo ze wszelkimi teatrami. Zresztš siedzieć sobie w foteliku na koncercie rockowym...nieee
Ale 10 czerwca 2001 roku było fantastycznie Ja wprawdzie byłem zmuszony siedzieć, bo byłem na balkonie i siedziałem obok starszego małżeństwa które co chwila użyczało mi lornetkę Ale to co działo się tuż pod scenš niech zawadczš Ci szczęliwcy którzy tam sie wtedy znaleli
Liczba postów: 1,761
Liczba wątków: 71
Cytat:Originally posted by Robson@Aug 30 2007, 04:26 PM
Tak się zastanawiam czy Torwar jest wymarzonym miejscem na koncert MK w Polsce. Właciwie nie miałem wielkich zastrzeżeń z poprzedniego koncertu ale jesli już stolica to uważam że Kongresowa byłaby lepszym miejscem. Co o tym sadzicie?
Ja na pierwszy koncert Marka czekalem 25 lat (wiadomo żelazna komunistyczna kurtyna, finansowo ceny biletow przekraczały mojš pensje).
Ten pierwszy odbył się własnie na Torwarze. Wtedy nic mi nie przeszkadzało. Póżniej już koncerty w Berlinie i w Hamburgu. I rzeczywicie, Robson wolalbym Kongresowš ze wzgędu na akustykę. Trochę na Torwarze się to wszystko kotłuję.
No , ale dzieki Torwarowi poznałem pierwszych z Was. Czytalem już wtedy Forum , ale jeszcze nie pisałem. Przed koncertem poznałem Majkela, a po koncercie Dominique i Pablosana.
Nie wiem czy macie to samo, ale od wczoraj z chwilš kiedy dowiedzialem się o koncercie, jako tak ojej serduszko mi inaczej pyka i bardziej chce się żyć.
We are the sultans of swing...
Chociaż to jeszcze szmat czasu ale Andrzeju zdecydowanie mam tak samo Radoć tym większa, że my doskonale pamiętamy to co powiedział nam Paul Crockford w Hamburgu. Na szczęcie to juz nieaktualne. Uff
|