Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
This Is Us- Pierwszy Singiel
raczej na pewno Język
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
17 kwiecień? Wspaniale to piękny prezent Oczko
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
17 kwiecień to u nas drugi dzień Œwišt Wielkanocnych, więc chyba nie ma sensu wybierać się na zakupy. Zresztš w Polsce rynek singlowy jest mocno ograniczony dlatego nie liczę na sukces w zakupach nawet po 17-tym.
Odpowiedz
A ja jestem dobrej myœli Oczko Pamiętam czas Shangri-la pierwszy singiel Boom, Like That pojawił się w miarę szybko tzn. wprawdzie po płycie ale i tak. Ale racja mi też się marzy aby rynek singlowy był bardziej u nas rozwinęty aby spokojnie i bez przeszkód można było zdobyć małe płytki nie tylko DM i U2 Uśmiech
Odpowiedz
Œmieszne ale singla 'Boom, Like That' w Krakowie nie znalazłem natomiast w Białymstoku był do kupienia bez problemu i dzięki Adamowi stałem się jego posiadaczem.
Odpowiedz
ja singla "Boom Like That" kupiłem jakis 1,5 tygodnia przed płytš w szczecińskim Media Markt... czyzbym był szczęœliwcem? Język
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
To jest nas dwóch Tomek Oczko
Odpowiedz
A za miesiac pierwszy singiel Duży uśmiech
Odpowiedz
Miejmy nadzieję, że z b-side'ami... Shangri-La pod tym względem nas nie rozpieœciła...
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
Ja też mam takš nadzieję choć nie mamy informacji ile tak naprawdę utworów zarejestrowano. Ale to chyba najdłuższa sesja w karierze MK Oczko
Odpowiedz
PIERWSZY SINGIEL JUŻ JEST!!! Mam na myœli radiowy bo Universal Polska właœnie wystawiła Oczko Piszę wystawiła bo od jakiegoœ czasu przerzucili się na mp3 a ja za bardzo nie przepadam za mp. ale płytka gotowa Oczko pozostaje czekać na premierę sklepowš Oczko

1. MARK KNOPFLER & EMMYLOU HARRIS „This Is Us” 4:36
(Mark Knopfler)

Published by Will D. Side Ltd / Hornall Bros Music Limited for World excluding USA and Canada.

Will D. Side Ltd / Rondor Music (London) Limited for USA and Canada

(P) 2006 Will D.Side Limited, under exclusive licence to Mercury Records Limited

ps. brzmi fenomenalnie Oczko
Odpowiedz
witam!

eeee tam single, czekamy czekamy na całš płytkę, trzeba będzie zassać z NETU w jakimœ bezstratnym formacie czyli FLAC lub SHN, a potem ewentualnie kupić jeœli będzie warta kupienia, będzie piknie Uśmiech
pozdrowienia
Odpowiedz
Ale to właœnie single kryjš największe niespodzianki Oczko I dzisiaj w Markomanii u Pana Marka N. wystartował. Komentarz NiedŸwiedzia: "widać MK zależy na sukcesie w St. Zjednoczonych bo nagrywa z Emmylou Harris..." Dziwny komentarz.
Odpowiedz
Gwiazdy country sprzedajš w Stanach nieprawdopodobnš iloœć płyt. Tacy muzycy jak np. Garth Brooks, czy EH sš tam na piedestale. Współpraca z nimi oznacza wysokie notowania w USA. Uśmiech Pewnie to miał na myœli NiedŸwiedŸ.
Odpowiedz
Wierzę, że tak Oczko Przed laty będšc w Stanach słuchałem wyłšcznie country i z radia. Pewnie wiesz Olaf ,że w USA jest sporo stacji radiowych które grajš wyłšcznie muzykę country szeroko pojętš i to jest bardzo fajne.
Odpowiedz
co do country wcišż jestem sceptykiem .. podobnie rzecz się ma z poglšdem, że Markowy wybór nagrywania z Emmy był podyktowany wysokimi notowaniami w USA... chociaż koniec końców podejrzanie to wyglšda :unsure: :blink:

czy nie przyszło wam do głowy, że ich głosy nie bardzo ze sobš współbrzmiš ??
mruczando marka z 'góra' Emmy ...
takie troszkę zbyt kontrastywne ...
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
I o to chodzi Ania Uśmiech Też długo się nad tym głowiłem już jakiœ czas temu pytajšc sam siebie jak to będzie brzmieć? A tymczasem moim zdaniem to œwietny pomysł przy wysokim, bardzo wysokim wokalu Emmy i niskim Marka efekt będzie, jest intrygujšcy i bardzo ciekawy. Kiedyœ toczyła się dyskusja z kim chcielibyœmy aby Mark zaœpiewał i padło nazwisko Tracy Chapman. Uwielbiam jš ale nie dołšczyłem do grona zwolenników Oczko Natomiast z poczštku byłem sceptyczny co do Emmylou ale teraz kiedy prawie znamy całoœć jestem spokojny. Jak dla mnie œwietnie się uzupełniajš. To co zaœpiewa Mark nie może zaœpiewać Emmy i odwrotnie- mam na myœli możliwoœci głosowe. Uśmiech
Odpowiedz
fakt- falset marka to nienajszczęœliwszy z pomysłów Oczko Duży uśmiech
ale mi czasem ta cała emmy tak trochę piać zaczyna :ph34r:
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Ona ma takš manierę wokalnš Uśmiech Nastawiłem ostatnio Desire Boba Dylana z 76 na którym też Emmy i zapewniam nic się nie zmieniła Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Apr 15 2006, 03:11 PM
Ale to właœnie single kryjš największe niespodzianki Oczko I dzisiaj w Markomanii u Pana Marka N. wystartował. Komentarz NiedŸwiedzia: "widać MK zależy na sukcesie w St. Zjednoczonych bo nagrywa z Emmylou Harris..." Dziwny komentarz.
Hehehe-niezły żart udał sie Nidzwiedzkiemu-MK zależy na sukcesie w USA-buhahaha
Otóż Panie NiedŸwiedziu-Knopfler mógłby do końca życia leżeć do góry brzuchem bo sprzedał na œwiecie około 110 mln płyt... Właœnie w ogóle nie zależy mu na sukcesie-bo nagrywa taka właœnie muzykę i ma daleko w nosie krytyków i dziennikarzy muzycznych Język
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz