Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fender MG z autografem do kupienia
http://www.licytacje.komornik.pl/Notice/Details/211165
Odpowiedz
Kto się zrzuca ? Oczko

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Uśmiałem się z opisu "ruchomości", jakoś tak wybitnie urzędowo, niemal jak "wzywa się Marka Knopfler z Dire Straits"... szkoda że nie można tejże ruchomości obejrzeć, no chyba żeby wybrać się do Szczecina.

Skoro to druga licytacja to znak, że w pierwszej nie poszła za 22.500, bo taka musiała być cena wywoławcza.

Swoją drogą ciekawe, jak oszacowali wartość tej gitary...
always look on the bright side of life

Odpowiedz
Zastanawiam się, ile może być takich markowych (dedykowanych) egzemplarzy Fendera w Polsce Wywracanie oczami

Czy to czasem nie ten, który w grudniu 2012 poszedł na aukcji w Trójce za 45 tysi :confused:

Odpowiedz
Była jeszcze taka druga. Otrzymał ją z rąk Marka nasz Forumowicz Kooba przed koncertem w Sali Kongresowej, za wygrany konkurs w Trójce. Kooba, zdaje się mieszka w Kanadzie.Tu Robson będzie miał bliższe informacje.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
elsinore napisał(a):Zastanawiam się, ile może być takich markowych (dedykowanych) egzemplarzy Fendera w Polsce Wywracanie oczami

Czy to czasem nie ten, który w grudniu 2012 poszedł na aukcji w Trójce za 45 tysi :confused:

O ile durny komornik nie ma do zlicytowania normalnego Fendera MK, o wartosci 7500 zl (w USA 1500 USD) a autograf po prostu nadruk na główce.
Na miejscu posiadacza Fendera dałbym wysoka cene, aby uniknac mozliwosci kupienia, komornik szacunkowo okreslil prawdopodobnie wartosc Uśmiech
and it's your face I'm looking for on every street...
Odpowiedz
Cytat:O ile durny komornik nie ma do zlicytowania normalnego Fendera MK, o wartosci 7500 zl (w USA 1500 USD) a autograf po prostu nadruk na główce.

No to byłoby najlepsze Duży uśmiech

Odpowiedz
Myślę, że właśnie tak jest Uśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
pablosan napisał(a):Myślę, że właśnie tak jest Uśmiech

Bo komornik się "zna" :-)
Odpowiedz
Wiedziałem , że się znają na ciągnikach rolniczych , ale żeby na gitarach.....
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
tia... uniwersalne zdolności Uśmiech

Odpowiedz
Andrzej napisał(a):Była jeszcze taka druga. Otrzymał ją z rąk Marka nasz Forumowicz Kooba przed koncertem w Sali Kongresowej, za wygrany konkurs w Trójce. Kooba, zdaje się mieszka w Kanadzie.Tu Robson będzie miał bliższe informacje.

Mam nadzieję że nie chodzi o tego Fendera http://www.mark-knopfler-news.co.uk/fram.../kuba.html

Odpowiedz
Nie sądzę...

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
23 marca wysłałem do jaśnie pana komornika maila z prośbą o zdjęcia przedmiotu licytacji.
Echo...

Odpowiedz
na stronie
http://www.licytacje.komornik.pl/Notice/Details/211165
pojawiły się zdjęcia
gitara wygląda na oryginalną !!!!

Raingod napisał(a):O ile durny komornik

chyba nie taki durny Oczko
Odpowiedz
A jednak durny. Fender American Standard z roku 2004/5 nie jest wart 30 tysi. Nawet wywolawczych 15 tysi. No chyba ze autograf Marka jest za tyle wyceniony Uśmiech Ale ja bym nie dał.
Odpowiedz
A co tam robi bilet z koncertu na Torwarze ?

Odpowiedz
Pewnie ktoś na pamiątkę schował do pokrowca.
Odpowiedz