22.04.2012, 22:00
Raingod napisał(a):Musi

A jak inaczej?
|
2012 - Zlot IX - 26.05.2012 Kraków, Mały Rynek 4
|
|
22.04.2012, 22:00
Raingod napisał(a):Musi ![]() A jak inaczej?
23.04.2012, 11:11
Bart napisał(a):Ej, a musi być Kraków? Bo ja mam fajną miejscówkę pod Tomaszowem Mazowieckim. Tylko my, można hałasować, prąd jest, jest grill, jest zieleń... Tylko noclegu na jakieś 20 osób, al;e z tym coś by się wymyśliło. Miejsce sprawdzone kilkakrotnie lol równie dobrze można by zlotu nie robić
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding... She is dead...
23.04.2012, 11:43
Dlaczego? Dla mnie zlot to ludzie, a nie miejsce.
Bart napisał(a):Dlaczego? Dla mnie zlot to ludzie, a nie miejsce. Zlot to tradycja a nie poronione pomysły, jest zlot sopocki, jest warszawski, wrocławski i jest zlot ogólnopolski, zawsze był w Krakowie, bo forum powstało w Krakowie. Zlot to ludzie i miejsce a nie sami ludzie. Taka zmiana to byłaby śmierć zlotu. Do Krakowa jest doskonała komunikacja z całej Polski, natomiast do Tomaszowa Mazowieckiego, sorry kolego, ale gdzie to jest, gdzieś koło Warszawy, założę, się, że aby tam dojechać z łodzi to trzeba by się 3-4 razy przesiadać. Nie mówiąc już o noclegach, w Krakowie masz na każdej ulicy 5 tanich hosteli i można przebierać. EDIT: na prośbę Martiego , faktycznie mnie poniosło
23.04.2012, 17:43
Tylko pytałem, bo do zlotu miesiąc, a nadal nie wiadomo gdzie. Dzięki za przypomnienie mi mojego miejsca.
23.04.2012, 18:25
A kto powiedzial że musi być Kraków
Już bez przesady Michał że Kraków bo jesli nie to śmierć zlotu. Ludzie a nie miejsce się liczy. Bart ma rację. Elastycznym trza być. Kraków jest fajny, ma klimat i w ogóle. Ale to nie oznacza że gdzie indziej nie byłoby super![]() ps. dzien Matki jest chyba ok, muszę dotrzeć, dobrze że sobota
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
23.04.2012, 22:51
A ja roche stoje murem za Michalem. Oprocz czesci o adminie.
and it's your face I'm looking for on every street...
23.04.2012, 23:20
Zakończmy już temat. Rzuciłem tylko luźny pomysł, ale widać naruszyłem tabu. Nie ma o czym mówić.
24.04.2012, 10:04
Dla mnie ważne, aby piwo było
![]() A tak poważnie miejsce dla mnie nie jest aż tak istotne (ludziska ważniejsi), chociaż w Krakowie było zajefajnie, magicznie...
24.04.2012, 11:21
No własnie Michal chyba cie ponioslo troche ... Bart tylko zapytal
( michu moze wykreslic ta czesc z adm ?![]() a przy okazji mozemy sie w lecie wybrac sie do Tomaszowa A swoja droga Bart i przyjaciele podpowiedzcie mi szybko czy robimy jeszcze jeden w tej knajpie co ostatnio czy zmienic miejsce ? Bo X na bank bedzie ekstra cos nowego ( mam juz pomysl ) ale co z 9 ? Bo przyznaje mam troche roboty a do tego reke w gipsie ( na probach gram jednym palcem ale jutro mi sciagajai w weekend bym sie wybral zarezerwowac knajpe
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------ szefu
25.04.2012, 06:37
No cóż Kraków Krakowem, ale miejscówki w nim samym i tak się zmieniają. Więc czy aby na pewno miejsce jest takie ważne? Dojazd do Krakowa jest prosty, bo to duże miasto, ale każdy przyzna, że jest dość daleko z większości obszaru naszego pięknego kraju... Z tego punktu widzenia patrząc najodpowiedniejsza byłaby Łódź lub Warszawa... Nie chcę w ten sposób niczego sugerować, tak sobie tylko myślę...
Bart słusznie zadał luźne pytanie, bo kłopot z miejscem trochę się przeciąga.
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
25.04.2012, 12:52
Bart - sorry, za tekst o adminie, ale po prostu przy każdym zlocie ktoś zawsze palnie to samo i po prostu się wkurzyłem, akurat miałem gorszy dzień.
MARTINEZ - jak prosiłeś tak zrobiłem, zresztą chciałem już to sam zrobić anrom - na chłopski rozum to masz rację, że Łódź, tak się jednak składa, że podróżuje po Polsce z racji mojego zawodu i jeżeli chodzi o Łódź, to połączenie jest najgorsze, wręcz fatalne, remont dworca Łódź fabryczna wcale nie polepsza tego stanu. Jeżeli chodzi o warszawę to owszem, połączenie jest ok. natomiast ceny alkoholi, noclegów są bardziej konkurencyjne w Krakowie, no i nie ujmując Warszawie jednak klimat w poprzedniej stolicy jest zupełnie inny, moim skromnym zdaniem lepszy. Problem w takich "luźnych' pytaniach polega na tym, że przy każdym zlocie praktycznie jest ono zadawane, a Bart, nie jest jakimś świeżym użytkownikiem, który nie wie o co chodzi. Bo do takiej osoby, nie miałbym żadnych pretensji, ale gdy wypowiada takie słowa admin, no cóż. No ale faktycznie może zbyt emocjonalnie do tego podszedłem.
26.04.2012, 23:28
Żeby nie było... Ja bardzo lubię Kraków, klimat ma niesamowity i tak sobie nawet po cichu postanowiłem, że jakby coś ze zlotem nie wypaliło (tfu, tfu!) i tak w tym czasie do Krakowa sobie pojadę :-)
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
28.04.2012, 23:04
mikołaj napisał(a):Jambo - nie takim rzeczom 'dawałeś radę' Jeszcze zobaczymy przez co? ![]() masz jechać,
29.04.2012, 18:39
Myślę , że Kraków wbił się w kanony Zlotu Ogólnopolskiego. Samo miejsce to magia. Myślę , że należy się to również pomysłodawcom i twórcom zarówno Forum jak i Zlotów.
Nic bym nie zmieniał, mimo iż rzeczywiście jedziemy spotkać się z ludżmi. Charyzmatyczne spotkania , miejsce i ludzie stworzyły tą atmosferę krakowskich Zlotów.
We are the sultans of swing...
29.04.2012, 21:34
Rowniez uwazam, ze Zlot powinien zostac w Krakowie. Zlot to ludzie, jasne, ale tez tradycja; cala nasza spolecznosc ma swoje korzenie w Krakowie i nie wyobrazam sobie tej imprezy gdzie indziej. Co nie znaczy, ze nie mozemy sie spotykac (i nie spotykamy
) w innych miejscach, dodatkowo.
You do what you want to
You go your own sweet way...
29.04.2012, 21:37
jambore napisał(a):Jeszcze zobaczymy przez co? to super ![]() byle nie przez Przemysl
29.04.2012, 21:38
jakas lista obecnosci moze? Kto sie wybiera?
You do what you want to
You go your own sweet way...
30.04.2012, 02:28
ze strony muzycznej Bet ... ja , howard i pawel na perkusji, sonia na basie, wokalista janek , moze wokalistka magda, moze wokalista maciek i ktos na klawiszach.. goscinnie moze saksofon prosto z ukrainy
bartek pewnie tak, grzesiu tez
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------ szefu
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| ZLOT IX 2012 - 05 - 26 | MARTINEZ | 0 | 5,602 |
Mniej niż 1 minutę temu Ostatni post: |
|