retro13 napisał(a):i naprawdę: myśląc o tym odczuwam spory dyskomfort, i w takich momentach tak mi strasznie żal że nie bylo mnie "z nim" przez te wszystkie lata.
Trudno sobie wyobrazić co czułem gdy usłyszałem Calling Elvis po 6 latach ciszy.
retro doskonale Cię rozumiem. Takie niepokoje które czasami też mnie nawiedzają staram się najszybciej od siebie oddalać. Widząc w jakiej Mark jest formie mam tutaj na myśli jego głos bo umiejętności na gitarze chyba każdy z nas nie ma watpliwości co do jego gry, nawet jeśli gra oszczędnie to ja osobiście jestem spokojny co do przyszłości.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Raingod napisał(a):Nowy ppomysl na plakat. Chyba troche za duzo sie dzieje na tym plakacie, za duzo elementow w tle. Sami ocencie
Raingod, jeśli zdecydujesz się na takie hasło jak na tym projekcie, to w tłumaczeniu ono brzmi: "35 lat Sułtani Swingu". Jeśli chodziło Ci o "35 lat Sułtanów Swingu" to trzeba by dodać "of" za "years" czyli "35 years of Sultans Of Swing".
Jeśli chodzi o grafikę to zgadzam się z Tobą że za dużo tam szczegółow w tle, zdecydowanie rozpraszają i nie wiem czy to by dobrze wyszło w nadruku na koszulkę / kubek? Mnie osobiście podobała się wersja poprzednia. Chciałeś opinie to masz, czasem lepiej chyba samemu zdecydować i już .
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Moj angielski jest slaby, w zasadzie to nie znam kompletnie Dziekuje wiec za informacje, oczywiscie poprawie sprawe i dam nowy projekt, ale juz po nowym roku
and it's your face I'm looking for on every street...
A może w ogóle nie dawać zdjęcia Marka skoro on sam nie pokazuje sie na okładkach. Mnie jednak bardziej przekonuje ten ostatni projekt z dużymi cyframi 1977.
A bo wszystkie wcześniejsze Raingodowe projekty byly bez i zdały egzamin. Co nie oznacza że ze zdjęciem egzaminu nie zda To tylko moje drobne sugestie.
Robson napisał(a):A bo wszystkie wcześniejsze Raingodowe projekty byly bez i zdały egzamin. Co nie oznacza że ze zdjęciem egzaminu nie zda To tylko moje drobne sugestie.
Myślę, że lepiej bez, zwłaszcza, że główny zainteresowany (MK) tego nie lubi.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."