05.12.2010, 21:05
"Ależ ten utwór ma siłę ! " - takie słowa o Border Reiver usłyszał siedzący obok mnie Igor dnia 31.05.2010 r. w przepięknej Royal Albert Hall. W ostatniej, piątkowej audycji Pan Prowadzący potwierdził moją opinię...
|
Muzyczne Fascynacje
|
|
05.12.2010, 21:05
"Ależ ten utwór ma siłę ! " - takie słowa o Border Reiver usłyszał siedzący obok mnie Igor dnia 31.05.2010 r. w przepięknej Royal Albert Hall. W ostatniej, piątkowej audycji Pan Prowadzący potwierdził moją opinię...
06.12.2010, 14:19
Maćku nie ma przypadków. Miło odczuwać podobnie emocje.
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
06.12.2010, 17:38
31.05.2010. to jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu - od 4 rano do 2 w nocy
![]() ps. Macsa nic takiego nie pamiętam, ale byłem w takim szoku siedząc obok Ciebie w RAH że trudno to opisać...
tea
06.12.2010, 20:16
Igor23 napisał(a):31.05.2010. to jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu - od 4 rano do 2 w nocy Podobnie wspominam ten niezapomniany dzień... P.S. Wcale się nie dziwię
06.12.2010, 22:52
Chlopaki ale Wam sie wtedy udalo
i pomyslec co to by bylo gdybyscie mnie nie odproawdzali do Royala
09.04.2011, 21:25
Dzięki Robercie za piękne pożegnanie polskiej części trasy Fisha w ostatni piątkowy wieczór...
11.04.2011, 13:17
Ja Maćku dziękuję za ubogacenie programu i podzielenie się niezwykłymi wrażenieami z koncertu. Rzeczywiście ten moment kiedy Fish uściskał niewidomą osobę musiał być szczególny. To teraz czekamy na nowy album "szkockiego drwala"
24.06.2011, 23:52
W ostatniej, przedwakacyjnej audycji naszego Robsona, właśnie nieco nostalgiczny John Illsley i szeroki uśmiech na mojej twarzy, gdyż tego właśnie pana słucham od jakichś 2 miesięcy ciągle, i ciągle, i ciągle, i ciągle, i ciągle, i ciągle, na zmianę z "Plenty" Red Box, i ciągle, i ciągle.... i końca mojej nowej muzycznej miłości nie widać, czy raczej, nie słychać...
Do usłyszenia po wakacjach, Drogi Panie Prowadzący!
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
25.06.2011, 15:18
Do usłyszenia. Dziekuje
10.10.2011, 12:49
A dzisiaj Fish gra w Poznaniu - oj chciałbym tam być...
Dzięki Robercie za przypomnienie o Drwalu w ostatniej audycji...
10.10.2011, 12:59
Z przyjemnością. Również dziekuje.
03.11.2011, 16:47
W najbliższy piątek (4XI) po 22 zapraszam do dzielenia się swoimi wrażeniami z konccertu w Berlinie Tel. 77 45 66 777
03.11.2011, 17:00
Robson napisał(a):W najbliższy piątek (4XI) po 22 zapraszam do dzielenia się swoimi wrażeniami z konccertu w Berlinie Tel. 77 45 66 777 Zadzwonimyyyyyyyyyyyy.
03.11.2011, 20:00
Posłuchamyyyyyyyyyyyy :-)
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
04.11.2011, 11:47
hej Robson, ja się bardzo ciesze na pierwszą moją twoją audycję.. no, rozumiesz...
![]() zatem do usłyszenia znaczy do mojego usłyszenia ciebie i co tam nam zagrasz.
04.11.2011, 19:39
oj, mam nadzieję że uda nam się posłuchać... ciekawość mnie zżera, eh....
This is all the heaven we got,
right here where we are
05.11.2011, 19:38
Dzięki Robercie za kolejny magiczny wieczór - dotrwałem do Marbletown, potem film mi się urwał...
Przepraszam za niezgrabne swoje trzy grosze, nie jestem w tym najlepszy ale po Twoich pozdrowieniach nie wytrzymałem...
Bo to było tak że opowiadałem o lornetce która by się przydała w Berlinie. Tym razem nie było obok mnie tak jak w Kongresowej sympatycznej pary która mi co rusz lornetkę użyczała. Maciek był lepiej przygotowany i lornetkę posiadał i właściwie Maćka wywołałem do telefonu i tym dostarczył mi radości oraz pieknie ubogacił audycje. To były zgrabne trzy grosze Maćku dzięki wielkie.
To make your whole life better Your whole life better one day |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|