Co do odwagi to rzeczywiście trema zrobiła swoje...
Dzięki jeszcze raz...
Dzięki jeszcze raz...
|
Muzyczne Fascynacje
|
|
Co do odwagi to rzeczywiście trema zrobiła swoje...
Dzięki jeszcze raz...
06.06.2010, 16:20
Kurcze tak naprawdę to nie wiem co jest grane i dlaczego takie dziwne wrażenie. Nie mieliśmy do tej pory takich sygnałów no chyba że nikt nas nie słucha
Fakt syczymy trochę ale to właśnie najbardziej słychać przy wyjściach a jest to spowodowane brakiem jednego procesora i jeszcze nie do końca odpowiednim ustawieniem barwy glosu. A może jest coś na rzeczy w tym co Maciek pisze. Tak czy inaczej zrobię wywiad z naszym technicznym. Dzięki za sygnały i przede wszystkim obecność.
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
07.06.2010, 04:58
Spoko, to pewnie jednak jakiś problem u mnie. Dziwne, że słyszę to tylko w przypadku MK :confused:
Spróbuję zastosować się do rady Maćka. Dzięki!
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
07.06.2010, 12:27
Kuba a to akurat w ogóle mnie nie dziwi. Po prostu masz wyostrzone ucho na MK
26.06.2010, 22:18
Oj dzisiaj bardzo wyjątkowe i osobiste Fascynacje ! Proszę włączyć radyjka...
26.06.2010, 23:12
Markowa godzina rzeczywiście była niezwykle Markowa, niech żałuje, kto nie słyszał cennych wspomnień Pana Prowadzącego
![]() Robert, tak w ogóle nie tylko Ciebie dotyka zacieranie się wspomnień, masz rację, czas płynie jak szalony
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Dziękuję za obecność
![]() Za tydzień 3 lipca POKONCERTOWY WIECZÓR Z MARKIEM KNOPFLEREM. Będzie czynny tel. 77 45 66 777. Zapraszam serdecznie wszystkich do aktywnego udziału w programie. Początek 21. Wrażenia, opinie i pierwsze reakcje jak było. Liczę na obecność i wierzę że czeka nas wyjątkowy wieczór pod tytułem: przeżyjmy to jeszcze raz...
27.06.2010, 00:56
Chyba jestem jedynym który ma takie pytanie, ale jak tego posłuchać? Bo audycja 3 lipca, dzień po koncercie to będzie pewnie coś niesamowitego i pewnie każdy z nas będzie rwał się do telefonu.
27.06.2010, 00:57
Robson napisał(a):Dziękuję za obecność Zostań z nami we Wrocku (jak to mówią nietutejsi),włącz przekaz i poleci. Ale znając Robsona, musi być koncert i musi być audycja. Szacun za audycje do tej pory i następne, och wzdychają dziewczyny
27.06.2010, 01:45
macsa napisał(a):Kuba - nagrałeś może fascynacje z 12.06.2010 ?Niestety od kilku tygodni nie nagrywamy z przyczyn technicznych. Ale słuchamy jak tylko możemy. aaadam napisał(a):Chyba jestem jedynym który ma takie pytanie, ale jak tego posłuchać? Bo audycja 3 lipca, dzień po koncercie to będzie pewnie coś niesamowitego i pewnie każdy z nas będzie rwał się do telefonu.http://www.plus.opole.pl/
27.06.2010, 10:19
aaadam napisał(a):Chyba jestem jedynym który ma takie pytanie, ale jak tego posłuchać? Bo audycja 3 lipca, dzień po koncercie to będzie pewnie coś niesamowitego i pewnie każdy z nas będzie rwał się do telefonu. To co uda mi się przechwycić (audycje archiwalne) znajdziesz tu: http://chomikuj.pl/macsa/Muzyczne+Fascynacje
03.07.2010, 18:51
Pragnę przypomnieć o pokoncertowym spotkaniu z Markiem Knopflerem. Dziś od 21 do nie wiem której
Ale innej muzyki jak DS/MK nie mam w planie Serdecznie zapraszam. Będzie czynny tel. 77 45 66 777. Chwalcie, krytykujcie, wytykajcie.
03.07.2010, 21:07
obecny!
03.07.2010, 21:12
Obecna!
![]() I czuję się prawie tak, jakbym była wczoraj w Hali Stulecia
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
03.07.2010, 22:15
Z którego koncertu teraz idą nagrania??
03.07.2010, 22:15
Wielkie dzięki za tę audycję - łezka mi się w oku kręci...
03.07.2010, 22:16
Home Boy napisał(a):Z którego koncertu teraz idą nagrania?? Z wczorajszego - Wrocław - Hala Stulecia !!
03.07.2010, 22:19
Tak myślałem, przepraszam:o. Widzę, że robson się zaopatrzył w pendrive tak??
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|