Ankieta: Kt?e z weekend? odpowiadaj? ci jako termin zlotu?
Ankieta jest zamknięta.
29 maja
14.29%
4 14.29%
5 czerwca
7.14%
2 7.14%
12 czerwca
39.29%
11 39.29%
26 czerwca
17.86%
5 17.86%
3 lipca
14.29%
4 14.29%
10 lipca
7.14%
2 7.14%
Razem 28 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dokładny termin zlotu
Jeśli Perua lub Marti się nie określą jakoś wkrótce, to chyba by trzeba się zakręcić wokół Ptaśka Uśmiech
Nie żebym się spodziewał mega tłumów, ale zmieścimy się tam? Język Przynajmniej dojazd lepszy niż na rynek, jeśli chodzi o sprzęt
Love, Peace & Dire Straits
Jak to nie na rynku Smutny
You do what you want to
You go your own sweet way...
No po prostu. Na Kazimierzu, zaraz obok, ale już poza strefą, więc można wjechać bez pozwolenia. Jakbyś musiał wozić perkę i piece to byś się cieszył Język
czyli co - mamy ustalony termin na 12 czerwca (bieżącego roku)
przechodzimy do głosowania nad lokalizacją zlotu, tak? Uśmiech

zostało 12 tygodni, a lista pomyslów które padały krótka nie jest -
http://www.forum.knopfler.pl/showthread.php?t=1317
filipik91 - biorąc pod uwagę zeszłoroczny zlot jestem pewna, że dwa piętra Ptaśka dadzą radę Oczko możesz się przejść w środę na jamm session (polecam bluesowe) obczaisz co i jak. właściciel knajpki proponował mi też Barkę.

BET- mimo, że nie w rynku to z dobrym dojazdem Oczko wierz mi, że Kazimierz nie jest tak daleko, a i zapiekanka na Placu Solnym fajna rzecz Uśmiech
Ania ja znam Kazimierz, ale co z graniem o polnocy pod stopami Wieszcza czy szlajankiem od jednej przecznicy do drugiej. Kurde, nie ide z duchem czasu, to pewne Język
You do what you want to
BET, zapraszam do przejażdżek ze sprzętem i parkowaniem na aferę, które robiliśmy z Howardem rok temu. A gdyby nie pomoc Michała, to by się to wszystko marnie skończyło. A do Adasia nie jest tak daleko i tak Oczko
Filip ale zlot to nie tylko wystepy. 2 lata temu w pare osob zrzucilismy sie na bagazowe taxi nie bylo tragedii. Zreszta ja nic nie mowie przeciez (tak mega powaznie), wezme co dadza Oczko
You do what you want to
Wiem, że nie tylko, ale jak jest tylko osoba, to jak dla mnie zlot może być nawet w Myślenicach, ale jeżeli chodzi o sprzęt to inna sprawa. Bagażowe taxi było, owszem. Ale z Wiślnej na Floriańską, a nie ode mnie przejeżdżając przez okolice (jeszcze problem był z piecem do basu, który był w Skawinie !). A tak, to każdy w swoim zakresie może sobie przywieźć swój sprzęt nawet osobowym. Ptasiek jest jakies 10-15 minut drogi od Sukiennic, nie ma tragedii, można się przejść Oczko
Szpilka ( z nandu ) proponowala harrisa ale boje sie ze tam bedzie mniej imprezowo i miejscowo... ptaska obejrze w tym tygodniu - jesli ania zalatwi nam swobode i imprezke to nie ma problemu a i wlasciciel wydaje sie byc z relacji ani sympatyczny - taksowka z rynku na kazimierz kosztuje ok 8 - 10 zl

wiec proponuje juz ustawic temat - 12 czerwca a przypuszczam ze w tym tygodniu sie dogramy
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu Uśmiech
MARTINEZ napisał(a):Szpilka ( z nandu ) proponowala harrisa ale boje sie ze tam bedzie mniej imprezowo i miejscowo... ptaska obejrze w tym tygodniu - jesli ania zalatwi nam swobode i imprezke to nie ma problemu a i wlasciciel wydaje sie byc z relacji ani sympatyczny - taksowka z rynku na kazimierz kosztuje ok 8 - 10 zl

znam managera nowego klubu na szewskiej (w podziemiach) - 100 metrów od Rynku Głównego...
fajna knajpka. jazz faust cafe.

http://www.krakow24.info.pl/content/jazz-faust-cafe

bylibyśmy mile widziani...
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
cos kojarze howard - bylem tam kiedys chyba ale srednio - wpadne w tym tygodniu po swietach zaraz sprawdzic bo nie jestem pewien czy to Uśmiech
------------------------
szefu Uśmiech
ok, ok, Ptasiek nie jest zły (a nawet dobry) i chyba więcej miejsca dla kapeli!!! poza tym blisko wszędzie i wreszcie coś na Kazimierzu krakowskim;P

no ale Martinez, obczaj do końca i może zdecyduj.

ok kto sie wybiera ze mna na obczajanie w sobote 10.04 o 18stej ? w planie 2 knajpy - jazz faust cafe - 2 piwa > taksi > ptasiek - 2 piwa lub wiecej Uśmiech no moze jeszcze ew harris po drodze

spotkanie - róg ul. św. Anny i Wiślnej
------------------------
szefu Uśmiech
MARTINEZ napisał(a):ok kto sie wybiera ze mna na obczajanie w sobote o 18stej ? w planie 2 knajpy - jazz faust cafe - 2 piwa > taksi > ptasiek - 2 piwa lub wiecej Uśmiech

O której ?
j.w. o 18 Uśmiech
------------------------
szefu Uśmiech
Posprawdzaliście Jazz Faust Cafe?

Dzwonił do mnie manager, co dalej z wyborem knajpy na 12 czerwca, bo muszą grafik układać..

Telefon do niego Marti to: 791101252

Martinez napisał mi w smsie, że chyba wybór padnie na 'centralą' na Małym Rynku. Dawny 'Nowy kuzyn'
niestety mimo planow rok temu musze zrezygnowac z udzialu w organizacji zlotu w tym roku

Terminy ktore by wiekszosc chciala niestety mi nie odpowiadaja wiec sie nawet pewno nie pojawie - Bart i Marti musicie to jakos ogarnac Język

moze na nastepny sezon bede w stanie inaczej rozplanowac albo przekonac was o innym terminie Język