Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muzyczne Fascynacje
Jak zwykle czas przemknął niespodziewanie Uśmiech Wielkie dzięki Robertowi za zaproszenie a słuchaczom za obecność. Dla mnie to zawsze wielka frajda.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
masz rację, Aniu Uśmiech przyznaję sie do męża Uśmiech a propos audycji - wielkie dzieki szczególnie za "Feel like going home" w wykonaniu Mistrza ...hm.. Takie rzeczy tylko w PLUSie Język Ukłon w stronę Roberta i Kuby... szkoda, że tak krótko...
This is all the heaven we got,
right here where we are
Odpowiedz
"Takie rzeczy tylko w PLUSie" - nic dodać, nic ująćUśmiech Miło Cię tu znów widzieć Ewciu, dawno do nas nie zaglądałaś Uśmiech
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to

Tu można kupić moją książkę Uśmiech
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Odpowiedz
Nieskromnie dodam że właśnie rozpocząłem prezentację miejsc pierwszych z solowych płyt. W najbliższa sobotę STPUśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Pierwsza godzina w ostatnich Fascynacjach powalająca...

Zgadzam się z Tobą Robercie, że ULTRĘ można spokojnie postawić obok SOFAD - najlepsze jak dla mnie płyty w dorobku. Jeśli chodzi o najnowsze dokonania grupy to właśnie tych żywych instrumentów najbardziej mi na niej brakuje - syntezatory i elektronika to nie jest to co tygrysy...

Dzięki za DM - oj wielka szkoda, że nie będzie mnie w Arenie...

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Cieszę się Maćku że jesteśmy zgodni. No właśnie ja cały czas się zastanawiałem czego mi brakuje na tej nowej plycie DM. Już wiem. Żywych instrumentów.
Odpowiedz
I udanych kompozycji Smutny
Odpowiedz
A ja mimo wszystko SOTU będe bronił/
Odpowiedz
Polska publiczność w Łodzi znów zebrał znakomite opinie :
[URL="http://www.depechemode.com/tour/tourblog.html"]
http://www.depechemode.com/tour/tourblog.html[/URL]

Royal Albert Hall - to jednak magiczne miejsce - ogromnie się cieszę, że w tym roku będę mógł tam być... Właśnie ta arena była świadkiem niecodziennego występu - 16 latach rozstania Panowie znów razem, a wszystko w słusznej sprawie:

[Obrazek: 186.jpg]

[Obrazek: 183.jpg]

[Obrazek: 187.jpg]

Odpowiedz
O tak zgadza się. Jak słuchałem nocy pokoncertowej w Trójce to sporo nieprzychylnych opinni padało zwłaszcza na temat pierwszego koncertu. Fatalne nagłośnienie i Dave Gahan chyba nie do końca w formie. Natomiast fani stanęli na wysokości zadania i powinni to sfilmowac i zrobić DVD aby pokazać światu jakich fanów ma DM w Polsce. Niewykluczone że najlepepszych i najbardziej pomysłowych. Dużo by gadać. Maćku dzięki za foty. Historyczne foty.
Odpowiedz
Nie myślałem że Alan jeszcze kiedyś zagra z nimi razem...
always look on the bright side of life

Odpowiedz
Bardzo dobry program wczoraj / dzisiaj. Urodzinowy Gilmour, Dylan, Nick Cave, Kate Bush and many others Uśmiech Piękne wybory!

Ach, no i urodzinowy Prowadzący! Wszystkiego dobrego zza oceanu, Rob. Wielkie dzięki za piękne muzyczne fascynacje. Dzięki Tobie, są już też naszymi.

PS. Ostatnio mało MK w El Dorado. Jeden numer, później contributions i koniec. Hmm... Czuję niedosyt Oczko.
Odpowiedz
To i ja się przyłączam do gratulacji i podziękowań

Wszystkiego dobrego Roberto !

Odpowiedz
Czasem marzenia się spełniają. Co roku jest tak , że Robson składa mi życzenia urodzinowe. Ja niestety nigdy nie mogłem złozyć ich Robertowi, ponieważ na avatarku forumowym nie podana jest data, w zwiazku ,że Robert ja skrupulatnie ukrywa.

Dziś, dzięki Coobie, ta magiczna data przestała być dla mnie anonimowa.
Drogi Robercie życze Tobie spełnienia marzeń, i żebyś swoja wielką osobowiścią zawsze imponował takim malućkim jak ja.
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
Kuba, Maciek, Andrzej wielkie dzięki za życzeniaUśmiech Andrzeju ale dobrze wiesz że się nie zgadzam z Twoimi ostatnimi słowami.

A tak to już jest że najpierw Dawid Gilmour do mnie dzwoni z życzenami a następnego dnia oddzwaniamUśmiech

Masz racje Kuba tak to się porobilo że Contributions teraz poniekąd na pierwszym planie i niedosyt samego MK i ja odczuwamUśmiech Coś trzeba z tym zrobićUśmiech Dzięki wielkie za nieustatnnie odczuwająca obecność.
Odpowiedz
Za to w przyszłą sobotę w audycji zapowiada się jeden z najpiękniejszych gościnnych występów MK w jego karierze. Robert nie zdradził wprawdzie kto to będzie, ale po jego słowach wnioskuję, że charakterystycznej gitary tam nie zabraknie Uśmiech
Odpowiedz
O tak nie zabraknie. Jedne z moich ulubionych contributions w dwóch nagraniach pewnej czarnoskórej wokalistkiUśmiech
Odpowiedz
Dzisiaj w audycji gościłem Maćka Macsa i dziękuję że zechciał się podzielić swoimi wrażeniami z koncertów MK w RAH. I 31 maja i 1 czerwca. Maćku dzięki wielkie i do zobaczenia 2 lipca.
Get LuckyUśmiech

ps. zagrałem utwór tytulowy i na specjalne życzenie Maćka "Coyote" z 30V w RAH ależ to brzmi!
Odpowiedz
Słuchaliśmy, jak zwykle Uśmiech Dzięki za relację telefoniczną, Maciek. Trochę więcej odwagi w głosie i będziesz radiowym wyjadaczem Oczko

Robson, pytanie techniczne: ostatnio słuchając audycji mam wrażenie, że słyszę delikatny pogłos w trakcie odtwarzania muzyki. Podczas Twoich wejść jest OK, ale muzykę słychać trochę jakby "na żywo", z lekkim pogłosem właśnie. Najbardziej rzuciło mi się w uszy przy odtwarzaniu MK, może dlatego, że tę muzę znam na pamięć i wiem jak brzmi odtwarzana bezpośrednio. Pamiętam, że jak grałeś niedawno Monteleone, to zastanawiałem się przez chwilę "skąd on ma taką wersję? Niby studyjna, ale inna."
Czy może być coś na rzeczy?
Odpowiedz
Dziękuję Robercie za zaproszenie i możliwość zaistnienia w eterze, niestety mój głos to pozostałość po Londynie - kto był to pamięta że zostawiłem go na pierwszym koncercie 31 maja...

Kuba - co do pogłosu to jest to prawdopodobnie wina sprzężenia mikrofonu z głośnikami w komputerze. Wyłącz mikrofon w mikserze karty dźwiękowej i wszystko powinno wrócić do normy....

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości