Ania miała racje tydzien opźnienia w merlin , zrezygnowałem nie wytrzymałbym tydzień psychicznie heheh Maciek pisał że w media jest więc ruszam dziś na poszukiwania
Filip napisał(a):Ania miała racje tydzien opźnienia w merlin , zrezygnowałem nie wytrzymałbym tydzień psychicznie heheh Maciek pisał że w media jest więc ruszam dziś na poszukiwania
Albo na Allegro? bierzesz za pobraniem pocztowym masz na drugi dzień
zakupilem secik, wlasnie podsluchuje sobie singieleka,
szkoda ze "home boy" nie znalazl sie na plycie swietny utwor wg mnie
secik fajnie wyglada i troche kosztuje ale..... "nie samym chlebem zyje czlowiek" ale tez muzyka Marka
Mirek, napisz coś więcej o tych kawałkach. Czy przypominają Ci jakies inne, czy są szybkie - wolne etc.
Ja niestety jestem w stanie nabyć tutaj tylko najuboższą wersję (tylko pojedyncze CD). Wersja CD/DVD jest dostępna jako import. Wypasionej wersji jeszcze nie widziałem.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
pierwszy utwor z singilka Pulling down the ride taki stylu donegan gone
oczywiscie bogatszy w instrumenyt skrzypki gitarki ryt ten sam moze cos do napoleona podobna posluchacie zobaczycie
2 utwor Home boy
swietny bardzo lekki swietnie sie slucha w stylu the shadows :9 dlaczego nie na glownej plycie Mark Why?
3 utwor w stylu regge good as gold lekko mozna potanczyc
Remembrance Day... powalił mnie na kolana. Jeden z najpiękniejszych utworów w całej karierze MK.
Po pierwszych przesłuchaniach stwierdzam, że album jest urzekający. Im więcej go słucham tym bardziej mi się podoba. Moim zdaniem jest nierówny. Jest tam kilka utworów, które zdecydowanie odstają od reszty. Mam na mysli wspomniany Remembrance Day, So Far From The Clyde, Before Gas And TV - te według mnie należą do Ligi Mistrzów. Do extraklasy zaliczyłbym: Border Reiver, Get Lucky, Piper To The End. Reszta to utwory pierwszoligowe. Słabych punktów na albumie brak. Jedyny, który mi nie pasuje do tego towarzystwa to Monteleone. Byłby perełką gdyby ukazał się na singlu jako bonus. A tak jest połączeniem Heart Full Of Holes z Secondary Waltz wzbogaconym o smyczki. Jest piękny, ale nie pasuje mi do reszty.
To na razie tyle.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
"Chórki do nieznanego jeszcze utworu ! Mało pod stół nie wpadłem ze śmiechu..." co ci chlopcy kombinuja , chyba nowa plyta bedzie bo chorek czteroglosowy przedni i w tle gitara Marka, patrz DVD
ale sie chlopakom spodobalo
Ja jeszcze nie słuchałem Mirku. Ciężki dzień w robocie. Zostawiam to na spokojny wieczór. Ale jak czytam Wasze wrażenia to nie mogę spokojnie usiedzieć. To wszystko czeka mnie dopiero jutro. Końcówka czekania cholernie ciężka.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day