Liczba postów: 217
Liczba wątków: 5
Cytat:Originally posted by pablosan+Jun 5 2005, 07:17 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (pablosan @ Jun 5 2005, 07:17 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> Cytat:Originally posted by tawnuk@Jun 5 2005, 11:19 AM
<!--QuoteBegin-pablosan@Jun 5 2005, 08:37 AM
[b] Zemsta Sithów jest full wypas!!! :
<hrrr> <hrrr>
 [/b]
"byles wybrancem...!!!" "kochałem Cie jak brata"-wszystko schrzaniłeś Anakinie, dałeś oplatać się podstepnemu Darthowi Sidiousowi, nieładnie, nieładnie. Miałeś taka kobietę!!!  [/b][/quote]
Natalie... :wub:
Ta dziewczyna gra rewelacyjnie, nie tylko w Star Łorsach
It's what it is...
A skoro już o tym... mój mężczyzna zajrzał mi przed chwilą przez ramię, popatrzył na Twój, Tawnuk, awatarek i stwierdził "O, Darth Straits"
Fajnie jakby to dosłownie przetłumaczyć "lord kłoptoy finansowe" B)
It's what it is...
Liczba postów: 1,761
Liczba wątków: 71
Cytat:Originally posted by Igor23@Jun 2 2005, 12:23 PM
KURCZE MAM DWA KOLOKWIA 18 :angry:
Na tym forum przesuwano już porody ze względu na koncert MK, a Ty się kolokwiami martwisz.
We are the sultans of swing...
Liczba postów: 1,613
Liczba wątków: 31
Bardzo trafna uwaga.Mi już się firma rozkłada a i tak na zlocie będę.
Liczba postów: 1,761
Liczba wątków: 71
I w poniedziałek u mnie
We are the sultans of swing...
Cytat:Originally posted by Andrzej+Jun 10 2005, 10:48 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Andrzej @ Jun 10 2005, 10:48 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Igor23@Jun 2 2005, 12:23 PM
KURCZE MAM DWA KOLOKWIA 18 :angry:
Na tym forum przesuwano już porody ze względu na koncert MK, a Ty się kolokwiami martwisz. [/b][/quote]
A to dobre
It's what it is...
Liczba postów: 393
Liczba wątków: 8
mi żaden poród nie pomoże, ale na część imprezową przybędę  , może ktosb z ekipy nandu sie zlituje i wpadnę na godzinkę na koncercik  , liczę na Darka  hehehehe
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Liczba postów: 101
Liczba wątków: 1
There's so many different worlds
So many differents suns
Tak siedzę teraz sam przed kompem, bo już chyba wszyscy poszliście spać przed zlotem, nie ma w tej chwili nikogo.
Ja niestety nie będę na zlocie, ale będę starał się łączyć z wami duchowo i butelkowo i wogóle. Życzę ładnej pogody na polu (tak przecież się mówi w Krakowie, nie?)
A propos waszego miasta to byłem tu 1-3 maja tego roku, a wcześniej byłem ....w 1977 roku ! Bardzo, bardzo serdeczni i życzliwi ludzie z tych krakusów.
Miłe wspomnienia. Więc markujcie sie tam, róbcie dużo zdjęć i zamieszczajcie. Dobrze byłoby jakąs fotkę popisać who is who jak tą z Kopernikiem.
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH
Liczba postów: 229
Liczba wątków: 7
Cytat:Originally posted by baccarat@Jun 17 2005, 11:50 PM
Tak siedzę teraz sam przed kompem, bo już chyba wszyscy poszliście spać przed zlotem, nie ma w tej chwili nikogo.
Ja niestety nie będę na zlocie, ale będę starał się łączyć z wami duchowo i butelkowo i wogóle. Życzę ładnej pogody na polu (tak przecież się mówi w Krakowie, nie?)
A propos waszego miasta to byłem tu 1-3 maja tego roku, a wcześniej byłem ....w 1977 roku ! Bardzo, bardzo serdeczni i życzliwi ludzie z tych krakusów.
Miłe wspomnienia. Więc markujcie sie tam, róbcie dużo zdjęć i zamieszczajcie. Dobrze byłoby jakąs fotkę popisać who is who jak tą z Kopernikiem.
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH
No dobrze było żeby nam wysłali jakiegoś posta z informacją, kiedy będą wznosić toast za nową płytę Marka.
Liczba postów: 1,651
Liczba wątków: 16
Bardzo zaluje, ze mnie tez tam nie bedzie.....
Ale to super, ze jest nas tylu i wspaniala muzyka jednoczy wspanialych ludzi!
Czekam na relacje!!!
bawcie sie dobrze!
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Liczba postów: 1,324
Liczba wątków: 25
Pozdrowienia Kooba!!! A tak przy okazji, to za chwile Pablosan wyrusza na Telegraficzny Szlak do Krakowa na Zlot!!!
A long time ago came a man on a track...
Wrocławianie, czy ktoś w końcu nas reprezentuje ?
Liczba postów: 76
Liczba wątków: 2
Żałuję że nie mogę być z Wami...Najbardziej tego, że nie posłucham muzyki Marka na żywo w Waszym wykonaniu. Życzę miłych wrażeń. Trzymajcie się
there used to be a little school here
where i learned to write my name...
Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
JESTEM Z WAMI>>>>>>>>>>C O M M U N I Q U E
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Liczba postów: 123
Liczba wątków: 0
Hehe dolaczam sie do COMMUNIQUE Robsona
PS.: Jesli oczywiscie wyzej wymieniony Robson nie ma nic przeciw
We dwoje raźniej Dave
Liczba postów: 123
Liczba wątków: 0
Ale zaznaczam: jak nie bedziemy zadowoleni z relacji ze zlotu, to glowy beda fruwac
Oj będą
|