01.07.2009, 09:49
Mam propozycję: opracujmy MTW
Markową Trasę Wycieczkową. W Londynie, w Edynburgu i gdzie tam jeszcze
jest wiele miejsc wspominanych w piosenkach MK lub DS. Wypiszmy je najpierw. Potem będzie można je zlokalizować na Google Maps czy czymś podobnym i wytyczyć szlak, który je wszstkie obejmuje. A następnie napisać tekst pełniący rolę przewodnika, okraszony anegdotkami związanymi z okolicznościami powstawania piosenek. Kto wie, może nawet ktoś obdarzony radiowym głosem (Robson? :]) mógłby nagrać audiobooka? Zróbmy trasę dla każdego ważniejszego miasta.
Ja jestem słaby z topografii Anglii, lecz podam na początek pierwsze miejsce: doki w Greenwich, gdzie stoją Cutty Shark i Gypsy Moth
Markową Trasę Wycieczkową. W Londynie, w Edynburgu i gdzie tam jeszcze
jest wiele miejsc wspominanych w piosenkach MK lub DS. Wypiszmy je najpierw. Potem będzie można je zlokalizować na Google Maps czy czymś podobnym i wytyczyć szlak, który je wszstkie obejmuje. A następnie napisać tekst pełniący rolę przewodnika, okraszony anegdotkami związanymi z okolicznościami powstawania piosenek. Kto wie, może nawet ktoś obdarzony radiowym głosem (Robson? :]) mógłby nagrać audiobooka? Zróbmy trasę dla każdego ważniejszego miasta.Ja jestem słaby z topografii Anglii, lecz podam na początek pierwsze miejsce: doki w Greenwich, gdzie stoją Cutty Shark i Gypsy Moth