10.08.2007, 13:41
Trzeci na licie. Bez kolegi , a na pewno bez dwóch
We are the sultans of swing...
|
Zlot W Sopocie - sierpien 2007
|
|
10.08.2007, 13:41
Trzeci na licie. Bez kolegi , a na pewno bez dwóch
11.08.2007, 12:13
Lipa... moi wymiekli
jak w sopocie ??? co robicie jaka pogoda - co planujecie na wieczor ? zobacze jak w tej nowej pracy bedzie i bede za jakims zimowym spotkaniem w zakopcu... mam fajny namiar to sie cos zorganizuje
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------ szefu
11.08.2007, 18:06
Pozdrowienia z upalnego Sopotu przeszła ekipa zlotowa. Dopiero się zacznie :-)..
12.08.2007, 10:54
Zlot się udał jak zawsze :wub: bylimy w Daily Blues, a potem poniosło nas tu i tam B)... obejrzelimy on the night na dvd, posłuchalimy także DS z płytki (do której też troche potańczylimy na parkiecie
)... jeżeli chodzi o relację wizualnš to zrobiłam pare fotek, które od razu wrzuce do netu jak dojadę do domu...DZIĘKI WIELKIE WSZYSTKIM ZA WCZORAJSZY WIECZÓR :wub: PS. A tak poza tym to sobie włanie chodzę po Sopocie i zawitałam na molo do kawiarenki internetowej
12.08.2007, 20:01
DZIEęUJę WSZYSTKIM ZA WSPANIAłš ZABAWę !!
Dopiero teraz jestem w stanie cokolwiek napisać, strasznie wycięczajš te podróże... Czekam na fotki ze zlotu bo mi jako nie udało się nic tym razem pstryknšć - Wacek i RainGod nie zapomnijcie się podzielić !! Tyle na dzi, idę spać dalej...
13.08.2007, 20:40
Z jednodniowym opónieniem, ale w końcu sš... fotki
Sopot 2007Cytat:Originally posted by macsa@Aug 12 2007, 07:01 PMRzeczywicie takie podróżowanie jest trochę męczšce i dzisiaj do siebie jeszcze dochodziłam... ale za to, gdyby nie ta podróż, to bym najpierw nie stała na tym samym peronie a potem jechała pocišgiem co kabaret Ani Mru Mru
13.08.2007, 21:05
No piękne fotoski !! Dzięki wielkie, że tak szybko opublikowała !! I gratuluję spotkania z najlepszym obecnie polskim kabaretem !! A autograf dla mnie zdobyła ??
13.08.2007, 21:09
Jeszcze teraz na goršco nie wiem co napisać, ale najbardziej utkwiła mi w pamięci scenka kiedy to wszyscy zaczeli(żartobliwie) wybierać Zarzšd Forum i Prezesa. W pewnym momencie z "malego tłumu uczestników" kto krzyknšł.....ANDRZEJ
Wtedy to nasz Jambore (ze swoistym spokojem w głosie), rzekł !!!!!!!!!!!! ANDRZEJA ZOSTAWCIE - TO KONWENT SENIORÓW. P.S. 1 - c.d.n. P.S. 2 - Aga !!!!! fotki rewelka(w życiu nie sšdziłem,że jestem aż tak łysy)
13.08.2007, 21:31
Cytat:ANDRZEJA ZOSTAWCIE - TO KONWENT SENIORÓW. Genialne Andrzeju !!!! Pamiętam jeszcze, że padła propozycja zrobienia Jamborego skarbnikiem - niestety została przegłosowana większociš głosów...Nikt nie wie dlaczego
15.08.2007, 16:49
widzę że i tym razem bez tańców się nie obeszło
... no i ze Jambiego skarpetki sie imały pozdrawiam serdecznie caluki kameralny sopocki skład do rychłego zobaczenia!
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
15.08.2007, 18:37
Cytat:Originally posted by ania+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ania)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>pozdrawiam serdecznie caluki kameralny sopocki składNo ja mam nadzieję! Może co w Wawie się zorganizuje na jesieni ![]() Cytat:[i]Originally posted by macsa@Nie, nie zdobyłam... szkoda, że nie dałe mi znać wczeniej B) A czy najlepszy... no nie wiem. Na pewno obecnie najpopularniejszy. Ja natomiast od pewnego czasu "szaleje na punkcie" kabaretu Hrabi <!--QuoteBegin-Andrzej[/i] P.S. 2 - Aga !!!!! fotki rewelka(w życiu nie sšdziłem,że jestem aż tak łysy)[/quote] Zdjęcie Ci pokaże zawsze prawde A tak na serio... nie zauważyłam...PS. A gdzie reszta fotek?
15.08.2007, 19:02
Widze, ze zloty nabieraja pewnej regularnosci:
wiosna - Krakow lato - Sopot jesien - moze Warszawa zima - Poznan
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
16.08.2007, 11:24
aga jesli hrabi to zobacz sobie stare wystepy darka z halama
![]() co do zlotow to wystarczy chyba 4 tzn mozna by dolozycjeszcze jakas chate w zakopcu
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------ szefu
16.08.2007, 12:38
Witajcie!
Zlot kameralny, ale bardzo mily ![]() Mam kilka zdjec - SOPOT 2007 Co do tancow, to nie pamietam, zapewne byly w momencie gdy z Andrzejem i Lukaszem atakowalismy kurczaki na kolacje ![]() Andrzeju, pamietasz o 1 wrzesnia? Atak trzeba rozpoczac - grupa wsparcia dziala! dzieki za wszystko
and it's your face I'm looking for on every street...
16.08.2007, 14:32
Cytat:Originally posted by Raingod@Aug 16 2007, 12:38 PMopisy bezbłędne wygrywa kumpel z podwórka B) raport do żony i modlitwa do kurczaka chociaż... ubawiłam się przy wszystkich skoro już mowa o kolejnych spotkaniach, to i ja trochę rozruszam szeregii ![]() otóż Ptysiaku- Warszawa jak najbradziej jeli tylko mowa o pónej jesieni ![]() tymczasem może namówię kogo na Wrocław??? będę w pierwszej połowie padziernika i o ile się nie mylę to kto z forumowa Wrocław reprezentuje tak sobie pomylałam, że możnaby się spotkać ??
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
16.08.2007, 15:27
Droga Aniu - zawsze i wszędzie, daj tylko cynk...
...tylko z pewnym wyprzedzeniem - wtedy ponformuje się tego i owego z pobliskich miast...
16.08.2007, 15:46
Cytat:Originally posted by ania+Aug 16 2007, 01:32 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ania @ Aug 16 2007, 01:32 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-Raingod@Aug 16 2007, 12:38 PMopisy bezbłędne wygrywa kumpel z podwórka B) raport do żony i modlitwa do kurczaka chociaż... ubawiłam się przy wszystkich skoro już mowa o kolejnych spotkaniach, to i ja trochę rozruszam szeregii ![]() otóż Ptysiaku- Warszawa jak najbradziej jeli tylko mowa o pónej jesieni ![]() tymczasem może namówię kogo na Wrocław??? będę w pierwszej połowie padziernika i o ile się nie mylę to kto z forumowa Wrocław reprezentuje tak sobie pomylałam, że możnaby się spotkać ??[/b][/quote]opisy sš po prostu powalajšce super, że kto opublikował kolejne fotki ![]() Co do Warszawy, to mowa o drugiej połowie padziernika. Dzisiaj napisze więcej, ale w oddzielnym wštku... zatem mam nadzieję, że przybędziesz też do stolicy!
16.08.2007, 15:58
Wrocław to wietny pomysł mam tylko 80 kilosów
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
16.08.2007, 23:36
Cytat:Originally posted by Raingod@Aug 16 2007, 11:38 AMDrogi Raingodzie!!!!!!!!!!! Ja poszedłem po bandzie i od niedzieli nie palę. Za godzine będzie pišty dzień.Żadnych papierochów. Nieco więcej basenu i jakuzzi i totalne podparcie psychy - "Jakież to wińtwo te faje" Ale hola,hola.......no włanie te hola. Zobaczymy. Na Zlocie w Sopocie pokazał się Forumowicz, który podpisuję się WaCeK.(Kojarzycie????) Interesujšcy młody człowiek godny poznania. Pozdrawiam na Forum również Łukasza(kumpel Raingoda) i zapraszam do czynnego udziału w naszej Forumowej zabawie. Wreszcie mialem okazję poznać Macsa, no i pogadalimy na macsa. Pozdrawiam Was wakacyjnie(ale już nie z Sopotu) - jeszcze trochę urlopuję. Wojtu - fotki rewelka. A co by powiedzial na podpis zamiast "Gruby i chudy" to "FLIP i FLAP" ??????
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Zlot Urodzinowy Sopot 2006 | kuba87 | 45 | 65,446 |
25.10.2006, 20:04 Ostatni post: MARTINEZ |
|
| Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 | UOSIEK | 85 | 109,630 |
12.08.2006, 02:34 Ostatni post: jambore |