Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 !
pytanie jak najbardziej odpowiednie Kooba
ale raczej nie w temacie przygotowan na zlot
a po drugie lepiej bezposrednio do osoby ktorej wplacales
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu Uśmiech
Cytat:Originally posted by jambore@Jun 23 2007, 06:12 PM
Wydaje mi się, że powinniœmy ten zlot zaplanować przynajmniej na 2 dni, z mozliwoœciš noclegu dla "zamiejscowych"
Tak jest Waldek ,zwłaszcza że zlot i tak sie zawsze przedłuża (mam na myœli godziny poranne, te kwatery Duży uśmiech )
Money for nothing and chicks for free
F I R E M A N 998[COLOR=red]
Myœlałem, że zlot to dobra okazja aby poruszyć tego typu kwestie, tym bardziej, że sš przemilczane kiedy poruszamy je tutaj. Więc skoro przez rok nic się nie wyjaœniło, to ten wštek jest idealny by zapytać. Głównie dlatego, że przykuwa dużš uwagę.

Marti, skoro pomysł FTP padł na Forum i skoro wszystko w zwišzku z nim na Forum się odbywało, to nie rozumiem dlaczego nie możemy uzyskać zwykłej informacji co do jego losów - właœnie tutaj, tylko mamy pisać bezpoœrednio do "osoby do której wpłacaliœmy"...?
Poza tym ta kwestia była poruszana wielokrotnie i reakcja zawsze była mniej więcej zerowa. Nie sšdzę, żebym mówił tylko w swoim imieniu. Jeœli tak jest to już zamilknę.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Nie mówisz Kuba tylko w swoim imieniu. Mnie też to bardzo zastanawia tym bardziej że pomysł takiej wspólnej 'Markowej skarbnicy' był kapitalny. Przecież każdy z nas mógł zawsze coœ tam dla siebie odnaleŸć i podzielić się z innymi. Sam wrzucałem sporo rzeczy i też stamtšd 'wycišgałem'. To już nie chodzi o wylewanie żalów tylko konkretne pytanie co się stało?
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Ja również chciałabym poznać odpowiedŸ na to wielokrotnie zignorowane pytanie.
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?
</span>
I ja się dołšczam!
I tu nie chodzi nawet o kasę, chodzi o pomysł, który faktycznie jest kapitalny i szkoda byłoby go zaprzepaœcić!
Tylko szkoda też byłoby czekać na rozwišzanie tematu aż do następnego Zlotu.
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
to moze ja zaloze nowy watek bo fakt ze przydalaby sie jakas wiedza na ten temat
a i nam latwiej by bylo zamieszczac ze zlotu rzeczy, zdjecia i t p
------------------------
szefu Uśmiech
Otóż to Oczko
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
wracajac do tematu Oczko chcialam tylko tyle, ze:

- potrzebny wiekszy plakat informujacy o zlocie przed wejsciem do knajpki! taki, zeby wszyscy wczesniej poinformowani tudziez zainteresowani czy wreszcie ci, co w ostatniej chwili nim zaintrygowani wiedzieli, o ktora knajpke chodzi i co w trawie piszczy! byc moze nie zauwazylam tegorocznego :unsure: ale ten co wisial, to jakas kartka A4 byla Język

- Howard gratuluje dziarskiego pomyslu z mapa! Uśmiech kapitalny!
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Kiedy w końcu robimy zlot w Sopocie? A raczej kiedy mam przybić, bo ja to nie rób zlotowy Język
koobaa > ... to nie rozumiem dlaczego nie możemy uzyskać zwykłej informacji co do jego losów - właœnie tutaj, tylko mamy pisać bezpoœrednio do "osoby do której wpłacaliœmy"...?

Jesli przeszłe losy to dysk z informacjami nie edukacyjnymi nie mógł być na uczelniacnych serwerach bo groziły ostre sankcje dla administratora tego dysku i w zwišzku z tym zostałem/liœmy odłšczęni od tej "skarbnicy". Tak to zostało gdzieœ opisane na forum.
pewnie dlatego ze ta osoba nie siedzi na forum i nie ma jak odpisac Uśmiech
------------------------
szefu Uśmiech
to może zrobimy zlot w W-wie 2-3 maj w W-wie???
po koncercie
prawie każdy fan będzie wtedy w stolicy
Myœlę ,że po koncercie wszyscy się spotkamy.
We are the sultans of swing...
Cytat:Originally posted by Andrzej@Sep 3 2007, 06:46 PM
Myœlę ,że po koncercie wszyscy się spotkamy.
PO ?
Myœlę , ze już na !!! Oczko
NA?
Myœlę że już przed!!! Oczko
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Dłuższe spotkanie po koncercie to rewelacyjny pomysł. Na pewno sš wœród nas obrotni forumowicze z Warszawy lub okolic i pomogš zarezerwować jakšœ knajpkę na ostudzenie wrażeń.
Można by na koncercie przy pomocy banerka poinformować innych fanów, że po koncercie spotykamy się tu i tu.
Spotkanie po koncercie to wspaniały pomysł, ale mam nadzieję, że nie zrezygnujemy z już, poniekšd tradycyjnych zlotów w Krakowie Uśmiech
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
No ba!! Uśmiech
You do what you want to
You go your own sweet way...