Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zlot 2007 Kraków Piekny To Byl Zlot... - Wrazenia
Uprzejmie donoszę, że:

Próby generalne w klubie Podium gdzie odbywa się Zlot dziœ wieczór majš się ku końcowi.
Sprzęt jak do tej pory nie odmówił posłuszeństwa Uśmiech
Pierwsi Zlotowcy już sš (m. in. Paweł ze Szklarskiej Poręby).

Więcej informacji prawdopodobnie już PO zlocie.

See You!

Język
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Zlotowcy wspominali o Tobie Shiver jak machałeœ Uśmiech

No my jesteœmy już po występach. Po jednym zakończonym SO FAR AWAY, po drugim zakończonym INDUSTRIAL DISEASE, oraz po jamm session, i graniu bluesa (wraz z saksofonem, na którym œwietnie wystšpił Zbyszek Uśmiech
Teraz zaczyna się taka bardziej taneczna częœć Zlotu..

Wszyscy się œwietnie bawiš, atmosfera (dosłownie) goršca, zapraszamy tych, co jeszcze się wahajš Duży uśmiech Zresztš sami wiecie jak jest na ZLotach...

Andrzej, przykro nam, że się nie udało, ale zdrowie ważniejsze, trzymaj się !!!

Pamiętamy o Tobie.

Do usłyszenia!

Odpowiedz
zlocik, zlocik i po zlocie... :ph34r:
Odpowiedz
Dzień dobry Forumowiczom!

Działo się, oj działo Uśmiech

Pogoda zapowiadała się ładna, słoneczna, bezdeszczowa i nieupalna.
Wyraz twarzy masy przechodniów podšżajšcych wšskimi uliczkami Krakowa zdawał się wskazywać, że w tym dniu wydarzy się coœ szczególnego, coœ na co czekało się rok.

Sala pubu przy ulicy Brackiej 4 powoli zaczęła się zapełniać. Niespotykane nagrania z lat 70./80. (oraz wywiady w języku niemieckim, norweskim-duńskim? oraz angielskim) przeszyły powietrze knajpki..
Przed 19:00 Grupa Zlotowców i Sympatyków zgromadzona w pubie niecierpliwie zaczęła spoglšdać na cały osprzęt muzyczny stojšcy przygotowany aby tchnšć w niego ducha Uśmiech
Można zaczynać.

Poleciały najlepsze kawałki Knopflera, chociaż o ich najlepszoœci zawsze trudno mówić, bo wszystkie sš najlepsze. I otóż to. Done With Bonaparte, Night In Summer Long Ago, Donkey Town, Why Aye Man, Industrial Disease, The Man's Too Strong, ...

Było goršco.

Piwo lało się strumieniami, szampan również. Trissi i Michał - BTW jeszcze raz wszystkiego najlepszego!

Wywracanie oczami

Następnie rozpoczęła się częœć taneczno-konwersacyjna.
Kto pragnšł porozmawiać o tym, co przez rok się wydarzyło, o tym, co "u Marka", oraz generalnie - porozmawiać osobiœcie, mógł to zrobić, czy to na sali, czy to na polu (nie œmiać się! B) ) albo przy barze. A na sali tańce, wszystko po to by się dobrze bawić.

Impreza trwała do œwitu, po czym wybraliœmy się do Nandu, a następnie do "kwatery Jamborego". Około 5:30 otworzyłem drzwi mieszkania.

Nie zapomnę z IV zlotu na pewno:

- przechadzajšcego się wœród Knopfleromaniaków "Mela Collinsa"

- jamm-session trwajšcego z przerwami przez właœciwie całš II częœć Zlotu

- interesujšcych rozmów ze Zlotowcami w pasażu

- rozbrajajšcej szczerej wypowiedzi Martiego do mikrofonu o przyczynie zaginięcia jego efektów muzycznych do gitar... Język

- oraz skarpetki Jamborego

Duży uśmiech

Do zobaczenia za rok.. A może i wczeœniej!

Odpowiedz
Coz, wszystko co dobre szybko sie konczy. Dziekuje Wam, Kochani, ze znow moglem ujrzec Wasze zacne geby i po raz kolejny poczuc te magie, ktorej rozdzka jest muzyka naszego Mistrza. Super bylo poznac wielu z Was, ktorych dotychczas moglem tylko "czytac". Cudnie bylo posluchac wysmienitych aranzacji naszej muzyki w Waszym wykonaniu. Super bylo usiasc przy kufelku i po prostu pogadac z ludzmi, ktorzy czuja niektore sprawy tak jak ja. No i wreszcie - fajno bylo z Wami poszalec Oczko nogi mi odpadaja Oczko Dlugo mozna by sie tak rozpisywac nad ta wyjatkowa noca, dlatego powiem tylko jedno - kto nie byl niech zaluje, kto byl - wie o co chodzi Oczko Jeszcze raz dziekuje - zarowno organizatorom jak i wszystkim uczestnikom Zlotu. Za to ze jestescie. A teraz...dobranoc Oczko
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz
Dokładnie, wszystko co dobre, szybko się kończy.
To samo odczuwam Oczko

A kto nie był, a mógł, powinien podwójnie żałować.
Zresztš...

Zdjęcia będš mówić same za siebie.

Moje wynurzenia na temat Zlotu nr IV w Krakowie pokrótce przedstawiłem wyżej:

Pozdrawiam!

Odpowiedz
Witam, to ja - człowieczek oglšdajšcy wspaniełego Fendera Mexa i Epi LP Jr.
Tak tylko chciałem napisać że fajnie graliœcie ;]
Odpowiedz
witaj killme na forum, znaczy ze logowanie juz dziala Uśmiech

DZIEKI WSZYSTKIM ZA PRZYBYCIE !

a.... juz za rok V zlot jubileuszowy ... i od razu proponuje
szczesliwy 17 MAJA Uśmiech
poniewaz - nie ma sesji, rzadziej sa sluby ( brak literki r ? )

tymczasem mozliwe ze spotkamy sie w sopocie w sierpniu na urodzinach marka
i prosba do kogos kto robil imprezke w palacyku ? ( anrom ? )
o jakis wikendowy zlocik...kiedys tam... z gitarkami akustycznymi...
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu Uśmiech
Odpowiedz
Gratuluję udanej zabawy !

Co do sierpnia i Sopotu to jest realna szansa, że w końcu może pojawię się z innymi osobami z forum.

Ale nic nie planuję bo nie wiadomo co życie nam przyniesie.
Odpowiedz
A ja chciałam pochwalić namiętnie :wub:

- po pierwsze wszystkich muzykujšcych! ogromne brawa dla was i ukłony w waszš stronę! pięknie było Wywracanie oczami Marysi głosisko w niekórych kawałkach podobało mi się bardziej od Markowego Uśmiech jamm session z pewnoœciš będę dłuuuugo pamiętać! ^_^

- a po drugie wszystkich forumowych tancerzy! panowie parkiet był nasz! B)
nóg nie mogę domyć Oczko Duży uśmiech ... i chyba weszło mi coœ w nogę bo kłuje jakoœ takoœ dziwnie w prawej stopie! ale było fantastycznie! Duży uśmiech
grzeœ powinieneœ pomyœleć nad karierš tancerza, a nie pianisty Oczko Duży uśmiech

pozdrawiam was wszystkich serdecznie kochani!
zdjęcia podrzucę w poniedziałek do nandowni na płytce- tak będzie najlepiej bioršc pod uwagę moje niewštpliwe umiejętnoœci komputerowe Oczko Szczęśliwy
poza tym mam dziœ randkę Język
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
Ania gratuluje randki.
Poza tym nóg to nie czuje,nieŸleœmy tam wywijali Duży uśmiech
TO BYŁ ZLOT Duży uśmiech
Money for nothing and chicks for free
F I R E M A N 998[COLOR=red]
Odpowiedz
Zwierzak jeszcze raz big thx za koszulke - jutro reklamuje Markowcow na uczelni Duży uśmiech Juz mi sie za Wami teskni buuuu Smutny
You do what you want to
Odpowiedz
Było super chociaż nie uczestniczyłem w częœci koncertowej czego niezmiernie żałuję, nie mniej jednak częœć imprezowa była supcio, no i nie wiedziałem, że Bet ma takie zacięcie bluesowe Uśmiech hehehehehe. Pozdrawiam wszystkich Zlotowiczów i tych, którzy nie dotarli również Uśmiech.
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Odpowiedz
dzięki wszystkim za miła zabawę
Odpowiedz
Właœnie wszedłem do domu po zlocie.Ostatni raz spałem w pištek o pištej rano.Wrażenia póŸni9ej.Wielkie dzięki dla organizatorów - bardzo fajna sprawa - odżyłem po spotkaniu z tak wspaniałymi ludŸmi.Już jestem waszym fanem. Dziękuję i ide spać chyba w ciuchach.
Odpowiedz
KLIMACIK a co zapomniales o tych dwóch godzinkachu Jamborego na kwaterze?? SzczęśliwyTroche żesmy się tam kimnęli z reszta ekipy ( PTYSIA I TRISSI)
Nie wspominajšc że nam MEL COLLINS się odnalazł Duży uśmiech Duży uśmiech
Odpowiedz
I jak również dopiero przekroczyłem próg mojego domku...(home, sweet home)

Było po prostu nieziemsko !!

Nóżki troszkę bolš po wywijasach na parkiecie, ale bardziej boli głowa ( wiadomo od czego)...

Marysia i na mnie zrobiła niesamowite wrażenie, Krzysztof na czarnym Stracie też dawał czadu, Zbyszek dopełnił czaru dużš dawkš saksofonu. O naszych stałych muzykach forumowych powiem tylko, że z roku na rok sš coraz lepsi !!

Najbardziej ze zlotu będę pamiętał jednak niesamowity jamm'ik Beta, Zbyszka i Martiego - oj wyszło wam chłopaki, wyszło. Jedynej rzeczy, której żałuję to nie zabranie na zlot większej iloœci taœm do kamerki - uchwyciłem tylko pierwszš godzinkę częœci oficjalnej. No i jamm'ik pozostanie tylko w mojej ulotnej pamięci...

Było mi bardzo miło poznać i uœcisnšć dłonie wielu zacnym forumowiczom.

Brakowało wielkich nieobecnych - Andrzeju zdrowia życzę i mam nadzieję że kiedyœ wreszcie uœciœniemy swoje dłonie. Robercie - dziękujemy za pozdrowienia na antenie - może za rok lepiej się poukłada - " i co ty tam robiłeœ w Opolu o godzinie 22:30 ?? ". Zabrakło Twojego poparcia i chłopaki nie pozwolili mi zaœpiewać w chórkach, tym razem Oczko

Waldek - nie zapomnij na następny zlot zabrać kolejnego saksofonisty !! Ile ich masz jeszcze w rodzinie ?? Twoja skarpeta przejdzie do historii - oj tak !!

Aniu - zdaj relację jak tam się udało RandeVou ( nie musi być ze szczegółami Oczko )

Oj chyba zaraz zrobię sobie powtórkę z wczorajszego koncertu - czuję jeszcze jakby zlot wcale się nie skończył...

AKUMULATORY NAŁADOWANE - MUSI STARCZYĆ NA CAŁY ROCZEK

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by macsa@Jun 17 2007, 08:15 PM
Najbardziej ze zlotu będę pamiętał jednak niesamowity jamm'ik Beta, Zbyszka i Martiego - oj wyszło wam chłopaki, wyszło.
A kto nadawał bit? Szczęśliwy

(wiem, wiem, pewnie mi nie wyszło Język )

Odpowiedz
Wyszło,CI wyszło Howardzie i to jak Duży uśmiech
Odpowiedz
Howie ja moglbym grac z Toba codziennie Uśmiech Sheer pleasure! Uśmiech
You do what you want to
Odpowiedz