Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowe Dvd Z Universal City
Kuba nie mów tak Uśmiech Każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii czy to się komuœ podoba czy też mniej. Nie zawsze jest niedziela Oczko
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Kuba jak już przyciskasz Guya, to zapytaj go również o przyczynę braku ''Diamentów" na CD. Niepowetowana strata.
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by koobaa@Nov 8 2006, 04:50 PM
Ciekawoœć mnie zżera więc zapytałem Guy'a dlaczego zrezygnowano z Michaelangelo zarówno na CD jak i DVD.
niech no tylko sprobuje nie odpowiedziec!!
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz
4
Odpowiedz
Drodzy Państwo, Guy na razie milczy na temat Michaelangelo, ale chwilowo jest usprawiedliwiony gdyż wczoraj był na londyńskiej premierze DVD. W krzyżowym ogniu pytań padło również jedno dotyczšce następnego studyjnego albumu MK. OpodwiedŸ była oczywiœcie lakoniczna. Guy powiedział, że następny album Marka będzie zupełnie inny od poprzednich.To może oznaczać bardzo wiele Wywracanie oczami Niestety nic więcej się od niego nie udało wycišgnšć. Na wczorajszej premierze można już było nabyć DVD i już wiadomo, że jako bonusy jest tam wywiad oraz fragment meet'n'greet z chłopakami grajšcymi hawajskie przeboje (goœcinnie Jim Cox!Oczko.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz
"Inny od poprzednich..." No właœnie i można się zastanawiać bez końca Oczko Chyba zostawiš Nas z tymi słowami już do końca roku. A potem? Może wiosna? Oby Oczko

Oglšdam sobie cały czas oba Trailery i zastanawiam się czy było jakiekolwiek ciœnienie? I czy w ogóle przy takiej klasie Artysty jakim jest Mark ciœnienie jeszcze występuje? Czy œwiadomoœć że koncert w Los Angeles jest filmowany i nagrywany sprawił że luz wykonawczy jakby mniejszy a dbałoœć o szczególy większa? Czy w ogóle o tym myœleli? Czy każdy inny koncert mógłby być w ten sposób nagrany? Czy inaczej się przygotowywali? Czy zależało im aby wszystko wypadło jeszcze lepiej? Ekipa filmujšca i nagrywajacš pewnie zrobiła swoje aby wszystko pokazać w jak najlepszym œwietle. W historii rocka zdarzały sie koncerty niezbyt olœniewajace a techniczni potrafili dokonać cudu- to tak nawiasem mówišc. Tutaj mamy do czynienia z pełnym profesjonalizmem ale nie ukrywam interesujš mnie zakulisowe smaczki. Jeœli nie dowiem się tego z Real Live Roadrunning dr. Fletcher może się spodziewać zestawu pytań Uśmiech
Odpowiedz
Z moich informacji na rynek polski wychodzi wersja podstawowa - DVD bez CD...

Huh

Ktoœ ma lepsze dojœcia i może się dowiedzieć czy wyjdzie u nas wersja z CD i kiedy ??

Bo nie wiem czy kupowac już, czy się wstrzymać...

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
No to lipa jak tylko wersja DVD. Jestem co najmniej wkurzony i zdegustowany jesli okaze sie to prawda...
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Przed sekunda gosc z MM poinformaowal mnie, ze przyjda tylko plyty DVD, czyli jedna wielka lipa!!! Jak zwykle pod gorke...
Odpowiedz
Cholerka mam taka samš informacje Smutny Na razie tylko DVD. Chociaż jest nadzieja bo panowie z MM jeszcze tego albumu nie wystawili (a sami dobrze sie nie orientujš) a cena dobija do 70 a więc może w œrodku jest również CD.
Odpowiedz
W Gdansku cene mi powiedzieli 89, wiec moze faktycznie bedzie tez i CD?
Odpowiedz
A ja już zamówiłem...

Obędę sie bez CD - mamy przecież kilka bootlegów w wersji "soundboard".
Niecierpliwie czekam na przesyłeczkę...

B)

3

Odpowiedz
Pablo to trzeba sprawdzić samemu bo oni naprawde sie nie orientujš. Ja uczynie to dopiero po 18. Jeden egzemplarz już na mnie czeka a dostali tylko dwa! Oczko
Odpowiedz
Robson

daj znac na Forum!
Odpowiedz
Jasne że tak Oczko A jak to wyglada dziœ za oceanem? Kuba, Olaf...
Odpowiedz
pare video ( klik watch video )

http://www.hyfntrak.com/knopflerharris/AFF26141/go.php

prosto z dvd :

http://music.clevver.com/video/15351/mark-...-this-is-us.php

jak dobrze klikniecie to jest fajny wywiadzik na tej stronie tez Uśmiech
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu Uśmiech
Odpowiedz
MAM! Oczko Ale tylko DVD. Plastikowe pudełeczko z żółtym kršżkiem. W œrodku ksišżeczka. Bardzo kolorowa i z pięknymi zdjęciami. 17 utworów 158 min. muzyki przez duże M. Ja chcę do domuuuuu!!!!!! Uśmiech
Odpowiedz
Szczęœciarz prze duże S.

:angry:

Odpowiedz
Dam sobie na wstrzymanie i poczekam. Może pojawi się wersja z CD, a jeœli nie to może forumowicze zza Oceanu pomogš.
Odpowiedz
Tutaj na razie cisza. Płytkę nabędę w przyszłym tygodniu i będę szukać wersji z CD. Problem z DVD które nabywam tutaj jest taki, że z reguły jest to region "1" i nie wszystkie odtwarzacze w Europie sobie z tym radzš. Nie wiem co za palant wymyœlił regionalizację DVD w œwiecie, który staje się globalnš wioskš, ale na kilka płyt, które tu nabyłem dwóch nie mogę odtwarzać w Polsce właœnie z powodu regionalizacji. Może Real Live Roadrunning będzie wydane jako Region "0", tak jak było w przypadku On The Night i A Night In London, wtedy nie będzie żadnego problemu.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
Odpowiedz