Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torwar - Ale Czad Był :d
Bez kitu. Jak na tak duza sale 160 zeta za bilet to zdzierstwo.

Pozdrawiam
rockfour
Odpowiedz
I jeszcze dla porownania bilet na plyte na G3 (to samo miejsce, rok temu) 100PLN, The Doors (of the 21st Century) rowniez 100. A w tym roku Metheny - 120. Czyli mozna taniej...

pozdrawiam
rockfour
Odpowiedz
dead can dance 220 zł nie torwar
Odpowiedz
Po katowickim koncercie odczuwałem drobny niedosyt, że mało, szybko i w ogóle. Pocieszała mnie jedna myśl: jutro zobaczę Go znów Oczko Na Torwarze moim skromnym zdaniem Mark wypadł jeszcze lepiej. Trudno znaleźć jakiekolwiek słowa aby to wszystko opisać i ponazywać. Mija tydzień a trudno się otrząsnąć. Dziękuję Bogu, że mogłem być tak blisko. Chyba nawet mogę powiedzieć, że ta herbata była koloru malinowego Oczko A muzyka? Mój Boże chyba jestem za mały aby ją opisać (czy to w ogóle możliwe?) OBA KONCERTY -BAJKA!!!
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by HOWARD@May 14 2005, 09:39 AM

Art. 49. Konstytucji RP
Zapewnia się wolność i ochronę tajemnicy komunikowania się. (...)

Nie zwracajcie na Niego uwagi - skrzywienie postudyjne Język
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by rockfour@May 14 2005, 10:39 AM
Bez kitu. Jak na tak duza sale 160 zeta za bilet to zdzierstwo.

Pozdrawiam
rockfour
Język rockfur ja za bilet na Knopflera w Kongresowej dałem 400 zł + paliwo na dojaz: 150 zł + obiad 50 zł, w sumie 600 zł, więc 160 na torwar to były drobne na piwo
Odpowiedz
tydzień temu dokładnie o tej porze siedziałem w szoku w samochodze, raz że Mark był na wyciagniecie dłoni, dwa ze juz sie skończyło.........
Odpowiedz
Ja mam podobne odczucia Aadam. Z tym, że czekając na pociąg Oczko Teraz to tylko marzy mi się znów aby zobaczyć Go jak najszybciej Uśmiech
Odpowiedz
Robson, znowu chcesz mnie zobaczyć? Miło mi się gawędziło z Tobą przed wejsciem na Torwar (to chyba byłeś Ty) ale bez przesady Szczęśliwy
Odpowiedz
Rzeczywiście to było dwuznaczne Duży uśmiech
Odpowiedz
aaadam --> Twoj komentarz byl rewelacyjny Uśmiech
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Odpowiedz
ja przez pierwsza część nie wierzyłem wogóle, że jestem na koncercie Marka, miałem treme straszną będąc tak blisko idola, ach niezapomniane przezycia Uśmiech, na torwar nie dotarłem, ale spodek to i tak juz było za duzo jak dla mnie Uśmiech
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Odpowiedz
Cytat: Teraz to tylko marzy mi się znów aby zobaczyć Go jak najszybciej.... Robson, znowu chcesz mnie zobaczyć? Miło mi się gawędziło [...] ale bez przesady

HEHEHEHE Musiałem coś napisać - dobre !! Ale tak na serio to ja byłem również w szoku po Torwarze a przed nami ( rodzice ) bylo 350 km w nocy do Gdyni... pierwsze co zrobiłem w samochodzie to puściłem płytke Sailing to Philadelphia... przed 3.5 godziny drogi leciał tylko Mark Knopfler a rozmawiać zaczęliśmy dopiero po godzinie za Warszawą - nie wiadomo było co powiedzieć... potem i tak nie mogłem spać więc można sobie wyobrazić jak się czułem... zresztą Wy wiecie...
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam

Kuba Oczko</span></span></span>
Odpowiedz
tydzien temu chcialo mi sie spac
bylem zmordowany ale bardzo szczesliwy
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by kszaq@May 14 2005, 07:16 PM
dead can dance 220 zł nie torwar
Na DCD byly i po 250, bywaly i drozsze w Kongresowej np 260 na Yesow. Tylko SK to troche inny obiekt niz Torwar, duzo mniej miejsc i brak miejsc stojacych. Prosta zaleznosc - im mniej miejsc tym drozsze bilety. Inna sprawa ze to sa ceny za "najlepsze" miejsca. Na DCD mozna bylo nabyc bilet i za 110 pln.
Tak czy inaczej nadal uwazam ze bilety na plyte na Torwarze byly (za) drogie - co nie zmienia faktu ze warto bylo wydac te 160 zeta.

Pozdrawiam
rockfour
Odpowiedz
wiesz na torwar na MK tez byly tansze bilety ^_^
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by aaadam@May 14 2005, 10:33 PM

:P rockfur ja za bilet na Knopflera w Kongresowej dałem 400 zł + paliwo na dojaz: 150 zł + obiad 50 zł, w sumie 600 zł, więc 160 na torwar to były drobne na piwo
Ale 400 zl to chyba nie byla cena nominalna, prawda? Jesli byla - to masz racje - to dopiero zdzierstwo. Jakie to bylo miejsce? A dodatkowe koszty, coz nie maja wiele wspolnego z cena biletu - ale doskonale rozumiem, nie raz ruszalem w droge na koncert :) A tak z ciekawosci to gdzie jadles ten obiad ze zaplaciles za niego 50 zeta? ;)

Pozdrawiam
rockfour
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by kszaq@May 15 2005, 03:36 PM
wiesz na torwar na MK tez byly tansze bilety ^_^
Owszem byly, ale czy to zmienia fakt ze bilet na plyte byl drogi? Na wspomnianych wczesniej koncertach G3 i Doorsow miejsca siedzace byly w podobnych cenach co bilety na MK, ale plyta duzo tansza. Kaliber artystow mysle ze ten sam. Czyli mozna bylo taniej, ktos po prostu chcial wiecej zarobic. I ok dopoki znajduja sie osoby, ktore chca tyle zaplacic. Co nie zmiania faktu (wiem, wiem - powtarzam sie :) ze bilet byl drogi.

Pozdrawiam
rockfour
Odpowiedz
kolo Torwaru jest taka knajpka gdzie niezłe jedzonko serwuje Chińczyk
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by rockfour+May 15 2005, 02:38 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (rockfour @ May 15 2005, 02:38 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-aaadam@May 14 2005, 10:33 PM

Język rockfur ja za bilet na Knopflera w Kongresowej dałem 400 zł + paliwo na dojaz: 150 zł + obiad 50 zł, w sumie 600 zł, więc 160 na torwar to były drobne na piwo
Ale 400 zl to chyba nie byla cena nominalna, prawda? Jesli byla - to masz racje - to dopiero zdzierstwo. Jakie to bylo miejsce? A dodatkowe koszty, coz nie maja wiele wspolnego z cena biletu - ale doskonale rozumiem, nie raz ruszalem w droge na koncert Uśmiech A tak z ciekawosci to gdzie jadles ten obiad ze zaplaciles za niego 50 zeta? Oczko

Pozdrawiam
rockfour [/b][/quote]
...... bilet oczywiście u konika ( a właściwie u jakiegoś ciecia z Kongresowej), miejsce całkim całkiem (znaczy cieć dał mi krzesło i powiedział, zebym sobie gdzieś poszedł na salę i dostawił, więc znalazłem całkiem dobre miejsce. Jeśli chodzi o obiad to już nie pamiętam, ale koncert był tak dobry, że po nim nie wypadalo iść do chińczyka Szczęśliwy
Odpowiedz