Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hamburg Zdobyty
Pragnę również podkreœlić, że od 28 maja jestem naładowany bardzo pozytywnš energiš i chociaż cišgle mi mało powinno wystarczyć na długi czas. Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
Czołem wszyskim! Serdecznie pozdrawiam z Gór Kaczawskich! Dorwałem sie do neta ale na krótko, więc nie czytam wszystkiego... póżniej to zrobię! dzieki za wspaniałe przeżycia w Hamburgu!!! Czołem! Oczko Pozdrowienia od tubylców Jarka i Danuty. Oczko
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
Muszę przyznac się ,że mamy jeszcze jedno ciekawe zdjęcie z wyprawy do Hamburga. Szczęśliwy
Z radaru policyjnego :o Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
Pablosan sory ale ciebie zamazali Szczęśliwy
Odpowiedz
Oj to dużo musiało kosztowac to zdjęcie ... Oczko

Proszę wrzucic na FTP ....

Duży uśmiech

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by macsa@Jun 2 2006, 09:01 AM
Oj to dużo musiało kosztowac to zdjęcie ... Oczko

Proszę wrzucic na FTP ....

Duży uśmiech
Faktycznie.
te w Hamburgu wyszły taniej Szczęśliwy
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by jambore@Jun 1 2006, 08:08 PM
Muszę przyznac się ,że mamy jeszcze jedno ciekawe zdjęcie z wyprawy do Hamburga. Szczęśliwy
Z radaru policyjnego :o Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
Pablosan sory ale ciebie zamazali Szczęśliwy
No popatrz Jamboree, zamazali mnie-buuuuu Język
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Delikatne wytłumaczenie.Wiem ,że złamałem prawo :unsure: ale:

słuchaliœmy akurat Sułtanów w wersji koncertowej z Vaison 96', i to był akurat ten moment w 10 minucie gdzie marek przyspiesza, no i :
ja razem z NIM,

P.s.
Jak ktoœ nie ma bootlega z koncertu w Vaison 96', to :
jest "ubogi" Smutny
Też nie miałem do czasu wyprawy. Bajka Język
Odpowiedz
Jambore, chyba nie ma fana, który by zwalniał podczas 10 minuty SOS. Po prostu panowie z Polizei słuchajš czego innego, bo gdyby słuchali byłoby tylko ostrzeżenie (mimo ładnej fotografi).

Zdobyłem caly koncert w Hamburgu w mp3. FTP niestety nieczynny więc nie wrzucę tego koncertu. Zresztš nie wiem czy wypada, bo byliœcie Wy i też pewnie macie nagrania.
Odpowiedz
Raczej mamy.
Innym tematem jest jakoœc :mellow:
Spróję też zrobic w audio.

Ps.Czy ktoœ próbował œcišgnšc R&J z Ftp?
Odpowiedz
'Zdobyłem caly koncert w Hamburgu w mp3'.

Jeœli możesz to wrzuć na knopfler.forum@wp.pl 'why worry', 'i dug up a diamond'
a jak dało by radę to wszystko. Z chęciš bym posłuchał. Bedę wdzięczny.
Odpowiedz
Siedzę tak przy kompie od tygodni i klikam w tych programach graficznych. Do sesji trzeba zdšżyć. A jeszcze nauka... Już nie mogę!!! I tak postanowiłem na chwilę chociaż się oderwać. Włšczam Forum i... A tu, proszę, taka perełka!!! Ależ Wam zazdroszczę!Uśmiech Teraz to jak mam się zabrać znów do pracy? Moja wyobraŸnia została tak pobudzona, że nie wiem!!! Fajno! Powiedzcie, proszę, czy ten koncert z Hamburga jest gdzieœ w necie do œcišgnięcia (jak np. Spodek i Torwar 2005)?

PS. I w dodatku były skrzypce!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAA!!! CU-DO. To musiało być cudo...Uśmiech
Pozdrawiam Wszystkich!
Odpowiedz
To było cudo Steeven, oj było!!!!!!!!!!!!!!
Mamy nagrania i pewnie pojawiš się w necie niebawem.
Sam filmowałem i stwierdziłem, zwłaszcza po Waszych relacjach, że niech w przyszłoœci biorš się za to młodsi. Ja juz jestem na to za stary. Nic albo przynajmniej prawie nic z tego koncertu nie wycisnšłem. Cały czas tylko przed oczami mały niebieski prostokšcik i trzęsšce się ręce. No i jeszcze ten MOCNO PRZEŻYWAJĽCY Niemiec przede mnš <_< !!!!!!!!! cały czas skakał na swoim krzesełku!!
Teraz dopiero czytajšc Wasze opowieœci i oglšdajšc nagranie w domu na raty (jeszcze nie widziałem koncertu w całoœci, a właœnie mija tydzień) dochodzę do wniosku, że to faktycznie był bodajże najlepszy koncert Marka na jakim byłem:
- Marek jest w znakomitej formie
- Zespół po kilku latach grania jest tez niesamowicie zgrany i... to się czuje - jest im ze sobš dobrze!
- Nagłoœnienie rewelacyjne, podobne odczucia miałem w Pradze w 1996, potem w Warszawie i w Katowicach było zdecydowanie gorzej z jakoœciš dŸwięku.

I pomysleć, że gdy w poniedziałek Marek spacerował sobie po Hamburgu, ja ze swojš żonš spacerowałem sobie po innym niemieckim mieœcie zaledwie 100 km od Hamburga oddalonym. I miałem mnóstwo czasu i mogłem ... ech!!! Smutny

Pozdrowienia Język z sobotniego wieczoru w pracy.... Smutny
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
Odpowiedz
No mogłeœ, anrom wielkie dzięki za poœwięcenie
Wiem coœ o tym prostokšciku
czapki z głów panowie po raz wtóry
pozdrawiam
PS.
Właœnie œwiętujemy mojš "najlepszš " fotkę z wyprawy do Hamburga i polecam słuchac dzisiaj o 21.00 robsona na http://www.rdo.pl
Odpowiedz
'Mamy nagrania i pewnie pojawiš się w necie niebawem'.
Nie wiesz jak miło to szłyszeć tylke te pewnie trochę niepokoi.

http://www.rdo.pl
Wszedłem i słucham. Bomba. (Po cichu liczę na Hamburskie utwory). R&J podejrzewam ze z Hamburga.
Odpowiedz
Miło mi pierwszy raz słyszeć w głoœnikach swych Twš audycję Robsonie, tym bardziej że płynš w niej tak piękne dŸwiękiUśmiech
cieszę się, że jakoœć odbioru (odpukać)bez zarzutu.
pozdrawiam serdecznie wszystkich dzielnych wojażerów, MK-misjonarzy Oczko
seeEMILYplay
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Steeven@Jun 3 2006, 11:00 AM
Powiedzcie, proszę, czy ten koncert z Hamburga jest gdzieœ w necie do œcišgnięcia (jak np. Spodek i Torwar 2005)?
MP3 z Hamburga jest do œcišgnięcia ze strony:

http://users.telenet.be/markknopfler/2006audio.html
Odpowiedz
MT1 dzięki. Naprawdę dzięki. Naprawdę czekałem i liczyłem na to jestem Ci wdzięczny (to tak jak byœ spragnionemu wody dał ; ) ). Sam jakoœ słabo szukałem. Jeszcze raz szczere dzięki.
Odpowiedz
O Boże....Uśmiech
Najleszy koncert?? To nie może być prawda, nie może!!!UśmiechUśmiechUśmiech
Odpowiedz
Najlepszy (pod wzgledem brzmienia, repertuaru, możliwoœci bandu) koncert Marka na jakim ja byłem to zdecydowanie jest to Sala Kongresowa 10 czerwca 2001-galaktyczne brzmnienie!!!. Najpiekniejsze chwile odnoœnie bycia tuż przy Mistrzu to 3 koncerty z zeszłego roku Uśmiech , a najwspanialsza przygoda Knopflerowa to wyjazd i koncert w Hamburgu Uśmiech-bo łaczy wspaniałych ludzi z kótrymi tam byłem z tym co powyżej czyli Mark na wyciagniecie ręki Uśmiech
A long time ago came a man on a track...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by MT1+Jun 3 2006, 10:16 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (MT1 @ Jun 3 2006, 10:16 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Steeven@Jun 3 2006, 11:00 AM
Powiedzcie, proszę, czy ten koncert z Hamburga jest gdzieœ w necie do œcišgnięcia (jak np. Spodek i Torwar 2005)?
MP3 z Hamburga jest do œcišgnięcia ze strony:

http://users.telenet.be/markknopfler/2006audio.html [/b][/quote]
DZIEKUJE!!!!!! CUDO!!!!!!!!!!! Juz sie pisze na dvd!!!!!!!!!! CUUUUUUUUUUUUUDOOOOOOOOOOOOO. Oh.... :wub:
You do what you want to
You go your own sweet way...
Odpowiedz