Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hamburg
tak ja rowniez troche sie niecierpliwie ale wierze ze wszystko bedzie ok...
Marek vel dziadek, pisalem do ciebie na priv'a... jak mozesz to odpisz... no ja tam jestem ciekaw ile prawdy w slowach: 'german beer is chemical free'... a kubki smakowe mam wrazliwe... Duży uśmiech
"Większoœć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
Odpowiedz
Olaf: okolice Złotoryi... a konkretnie Œwierzawa i okolice Gór Kaczawskich... tam będę przeganiał studentów w poszukiwaniu skarbów Ziemi Oczko
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
No tak... Organy Wielisławskie, Wilcza Góra, Czartowska Skała, Ostrzyca Proboszczowicka, Wšwóz Myœliborski... Raj dla geologów. Język
Odpowiedz
Dokladnie te miejsca sa zaplanowane Olaf Oczko wiem, że to Twoje rodzinne strony... bardzo je lubię
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Robson@Feb 18 2006, 04:31 PM
Jeœli już teraz serducho wali bardzo szybko to ja sobie tak myœlę a raczej nie wyobrażam co będzie się działo w drugiej połowie maja Uśmiech 
...tymczasem 86, od których 1 marca AD 2006 rozpoczęło się Wielkie Odliczanie, stopniało do... 3 !!! (słownie: T R Z E C H !!!)
Uwielbiam Czas, kiedy Marzenia dotykajš codziennoœci.
Wszystkim Szczęœliwcom już teraz życzę Wrażeń z Najwyższej Półki (czy może być inaczej? Uśmiech ).
Wszystkim... Szczęœliwym inaczej :blink: (w tym samej sobie...) mówię: NASTĘPNA TRASA BĘDZIE NASZA !!! Oczko

PS. Pozdrówka dla Marka&Emmy&S-ki Uśmiech
PS.2. Nie skšpcie nam rozgrzanych do czerwonoœci Relacji! (o zapisach dŸwiękowych nie wspomnę...) Wywracanie oczami
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?
</span>
Odpowiedz
A już jutro pierwszy koncert. Będzie się działo!
Hamburgerowcy pewnie już tankujš samochody i bilety kładš na widocznym miejscu. Powodzenia i czekamy na relacje.
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by dziadek@May 23 2006, 10:12 AM
Na którš godzinę planujecie przyjazd w niedzielę do Hamburga?
(Koncert rozpoczyna się o godz. 20.00.)
Myœlę, że najlepiej byłoby się spotkać przed samš Color Line Arenš. A może gdzieœ w pobliżu jest jakiejœ lepsze  miejsce? - (sam nie byłem do tej pory w tych oklicach, nie mogę więc nic powiedzieć). W każdym razie będę w klubowej koszulce z trasy 2005
(no, chyba że pogoda będzie jak dziœ, to "narzucę" na niš zimowy płaszcz...)
Fajnie byłoby spotkać się odpowiednio wczeœniej ...
No właœnie. Dziadku piszemy do Ciebie maile ale Ty nic do nas nie piszesz. Wysłaliœmy Tobie nasze numery telofonów, w celu kontaktowania sie już w Hamburgu. Jamm jest przed stanem zawałowym, bo Ty masz Jego bilet.
Nie pozwól mu się dalej stresować, bo już nie wiem jak mam Go pocieszać. Napisz do niego i do nas też i podaj do siebie komóreczke - telefonicznš naturalnie.

Kontakt do mnie : mail - ajoffice@o2.pl
tel 0048 502 580 611
We are the sultans of swing...
Odpowiedz
natomiast do mnie w razie jakby co 6683-5-6683...
moze ktos wziazc dla mnie lornetke /mam dosc odlegle miejsce/ w razie jakbysmy sie jednak z dziadkiem nie mineli... Uśmiech przydalaby sie bardzo...
&quot;Większoœć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę.&quot; Zappa
...podzielam...
Odpowiedz
Juz odpowiadam. Przed chwila wyslalem Jackowi mój nr komórki, zabieram ze soba tez
jego numer.
Mozemy wiec chyba umówic sie wstepnie miedzy 14 a 15. Czy w okolicach hali koncertowej?
Przygotowania w toku...

|¤¤¤¤ Piwo!!¤¤¤¤¤¤| ||'|"\,___.
|_..._...______===|=||_|__|...,]
"(@)'(@)"""*|(@)(@)**** (@)*I
Odpowiedz
Cytat:Originally posted by Evelda+May 25 2006, 08:00 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Evelda @ May 25 2006, 08:00 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Robson@Feb 18 2006, 04:31 PM
Jeœli już teraz serducho wali bardzo szybko to ja sobie tak myœlę a raczej nie wyobrażam co będzie się działo w drugiej połowie maja Uśmiech 
...tymczasem 86, od których 1 marca AD 2006 rozpoczęło się Wielkie Odliczanie, stopniało do... 3 !!! (słownie: T R Z E C H !!!)
Uwielbiam Czas, kiedy Marzenia dotykajš codziennoœci.
Wszystkim Szczęœliwcom już teraz życzę Wrażeń z Najwyższej Półki (czy może być inaczej? Uśmiech ).
Wszystkim... Szczęœliwym inaczej :blink: (w tym samej sobie...) mówię: NASTĘPNA TRASA BĘDZIE NASZA !!! Oczko

PS. Pozdrówka dla Marka&Emmy&S-ki Uśmiech
PS.2. Nie skšpcie nam rozgrzanych do czerwonoœci Relacji! (o zapisach dŸwiękowych nie wspomnę...) Wywracanie oczami [/b][/quote]
Dziękuję w swoim imieniu i Wszystkich z którymi dane mi będzie przeżyc te chwile. Oj będzie się działo!!! To ostatnie moje "wejœcie" na forum a jutro: <THE LONG HIGHWAY> Po koncercie dzielimy się wrażeniami rzecz jasna. Uśmiech Pozdrawiam
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz
'Nie skšpcie nam rozgrzanych do czerwonoœci Relacji'

Może na bieżšco jakiœ laptop i wpisy na forum ; ). Przemiły wieczór 13czerwiec2005 roma koncert przez radio i rekordowa liczba ludzi na forum i żywe (podczas koncertu) komentarze.
Odpowiedz
No to jedziemy.
Jutro czekam na Was wszystkich w Słubicach.
Jak na razie mój organizm dzielnie się przygotowuję na przyjęcie takiej dużej iloœć wrażeń.
Odpowiedz
Silniki rozgrzane.Startujemy Duży uśmiech
Odpowiedz
Ech, no to zaczyna się! Uśmiech

Życzymy wszystkiego dobrego na drogę TAM, siły na koncercie i samych milutkich chwil, i spokojnego powrotu TU.
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz
Czyli spotykamy się pomiędzy godzinš 14 a 15 przed głównym wejœciem do hali.
Zgoda?
Odpowiedz
Jesteœmy wszyscy w komplecie. Dużo opowieœci i zajęć w podgrupach. Piwo dobre, nastroje szampańskie. W oddali dochodzš dzwieki Koncertu z Bazylei. I cóż więcej napisać , wszyscy biorš głębsze oddechy przed jutrzejszym dniem. Wyjazd 10 rano. Pomysłów na jutrzejszy dzień sporo, ale o tym napiszemy jutro. Setlista odlotowa. Baner z Krakowa dotarł. Dziadku bedziemy ok. 14-15.
Pozdrawiamy Was i cieszymy się ,że myœlami jesteœcie z nami
Odpowiedz
Heyże, Radosna Ekipo Knopflerowa! Jak tam 'zajęcia w podgrupach' przebiegajš? Duży uśmiech Nieœmiało proponuję... złożyć swe ciała na spoczynek... Oczko
TO JUŻ DZIŒ!!!
PS. Mark&Emmy też już posnęli przed ju...dzisiejszym... ^_^
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?
</span>
Odpowiedz
Rzeczywiœcie ekipa udaję się na spoczynek w hotelu pięciogwiadkowym o architekturze "wczesny Gierek". Po obfitej kolacji(pizza na telefon) postanowiliœmy jeszcze obejrzeć w Słubicach(na żywo) koncert Perfektu. Chyba nigdy w życiu mój dom nie goœcił tylu ludzi i do tego jeszcze tak zacnych. O każdym z nich zapewne długo by pisać, ale rzeczywiœcie to wielkie osobowoœci i po prostu wspaniali ludzie. Jestem pod wrażeniem , ale wrażeń moc dopiero jutro przed nami.
Rano poranna kawa, i ciacho, i w drogę.
Odpowiedz
liczę na Wasze obfite opowieœci (na zlocie), no i choć na jedno Wasze wspólne zdjęcie
Odpowiedz
Jejku, jak dobrze, że jest internet i na bieżšco można to wszystko odbierać Uśmiech
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl

Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]

"Drummers have the biggest instruments... Uśmiech"
Odpowiedz