20.09.2005, 19:06
Co mam robić?
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day
|
Koncerty W Usa
|
|
20.09.2005, 19:06
Co mam robić?
To make your whole life better Your whole life better one day
29.09.2005, 21:00
Słuchajcie! Kto jeszcze sie zrzuca na koncerty?? Nagrywanie w Stanach trzeba będzie już chyba powoli zakańczac, bo można już zamawiać z Europy. Passalong wprowadziło już możliwoci do cišgania z reszty wiata... Póki co mamy zgrane już 5 (tak Olaf?) koncertów!
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
30.09.2005, 02:24
Mamy 6 (słownie: szeć) koncertów.
Jako szóste cišgnęło się Indianapolis. Przesyłki spodziewam się w każdej chwili. Jak tylko jš dostanę, natychmiast "puszczam" płytki do Polski.Kończymy akcję? Muszę uprzedzić kumpelę w NYC. A propos: wisimy jej jeszcze za jeden koncert...
30.09.2005, 12:29
biegun północny zmniejszył swojš objetoc o 1/3, efekt cieplarniany to nie sš żarty, za 100 lat nie będzie już lodowców, a takie huragany jak rita będe 10 razy silniejsze i beda nawiedzać tez strefee umiarkowanš czyli europę :/.
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding... She is dead...
30.09.2005, 12:58
Rozumiem, że to nie tylko a propos koncertów w USA, ale... koncertów w ogóle... :blink:
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?</span>
30.09.2005, 13:14
Cytat:Originally posted by Evelda@Sep 30 2005, 12:58 PMdokładnie, nasze wnuki mogš miec z tym problemy :/
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding... She is dead...
01.10.2005, 17:20
Cytat:Originally posted by olaph72@Sep 30 2005, 02:24 AMMożemy kończyć, 6 koncertów mi wystarczy, a już nie mogę się ich doczekać
A hen can lay a golden egg but she still can't sing
Well the hen's alright but the harp is everything
05.10.2005, 20:25
Sš! Mam je już u siebie!
Pierwsza uwaga: koleżanka nie wysiliła się i nagrała je na płytkach jakiej nie znanej mi firmy Link. <_< Ale najważniejsze, że jakoć dwięku jest absolutnie perfekcyjna! Druga uwaga: czas trwania niektórych kawałków nie zgadza się z czasem podanym na PassaLong. Ale nie powinno to być chyba jakim wielkim zgrzytem, prawda? Trzecia uwaga: nie dostałem od niej okładek. Twierdzi, że cišgnęła się sama muzyka, bez grafiki. Trudno, trzeba będzie robić samemu... Czwarta uwaga: uzbieralimy na pięć płyt, a dostalimy szeć. W tej sytuacji koszt szóstej biorę na siebie. Podsumowujšc, szykuję przesyłkę do Polski. Dzi mam urwanie głowy, więc na pocztę wybiorę się pewnie jutro. Do koncertów amerykańskich dołšczam bootleg "On Every Strret Kick Off" - kto zamawiał, chyba Stony. Koobaa >> taka sama paczuszka powędruje do Ciebie!
06.10.2005, 02:34
OLAF jestes wielki
![]() czekamy z niecierpliwoscia
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
07.10.2005, 22:09
Cytat:Originally posted by olaph72@Oct 5 2005, 08:25 PMSuper, że pamiętasz
A hen can lay a golden egg but she still can't sing
Well the hen's alright but the harp is everything
08.10.2005, 18:01
09.10.2005, 07:44
Przesyłki poszły!
Płyty wysłałem bez pudełek. Tak będzie dla nich bezpieczniej. Widziałem już, co potrafi zrobić płytce pęknięte pudełko... Bez obaw, zawartoć kopert jest zabezpieczona. Potrójnie!
17.10.2005, 14:18
Koobaa, pochwal się, że już dostałe!!!
17.10.2005, 16:22
Robi sie szefie
![]() No wiec.... dostalem ! Na razie przesluchalem Nashville i zaczalem Las Vegas. Nashville jest niesamowite! Jakosc absolutnie rewelacyjna, koncerty pieknie zmiksowane, znakomita wersja All That Matters, Mark duzo wiecej opowiadal niz na innych koncertach, glownie dlatego, ze byl to koncert wspomagajacy Fundacje Cheta Atkinsa. Np do numeru z herbatka dodal: Chet was the best guitarist in the world but man, he couldn't make a cup of tea Super! Zobaczycie ! Dostalem tez (Dzieki Olafie ) wspanialy koncert "On every street kick off"Moge powiedziec tylko tyle: wielka szkoda,ze tych pierwszych koncertow nie nagrywano profesjonalnie. Wiele numerow mialo inny ksztalt na poczatku trasy i wersje ktore poznalismy na oficjalnym On the Night albo podczas slynnej Bazylei przeszly dosc ciekawa ewolucje. Nie wspomne o tych kawalkach, ktore nie byly juz pozniej grane jak: Portobello Belle (wspanialy aranz z koncowym solo Paula Franklina), Think I Love You Too Much (cos co zawsze i wszedzie bedzie ladowac moje akumulatory), Setting Me Up i Iron Hand np. Koncert ma wspaniala atmosfere, jako ze odbyl sie w Dublinie , podczas Portobello Belle przy wersie "do a song about the long gone Irish girl" - podnosi sie niesamowita wrzawa... no to sie pochwalilem pozdrawiam
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
17.10.2005, 16:57
Kuba zaostrzyłes mój apetyt.
Na szczęcie Money wkrótce wpłynš na konto Dudago(Tomka) i będe na tych koncertach
To make your whole life better Your whole life better one day
18.10.2005, 10:07
No to sie znowu spoznilem, czy mozna jeszcze jakos zdobyc te plytki?
„ten sławny koncert DS z Bazylei” … „zdarlem te tasme do czarno-bialosci....”
18.10.2005, 11:38
Włanie........ czy istnieje choć cień szansy?
18.10.2005, 15:13
spokojnie.... płytki idš do mnie i jeszcze nie dotarły... dam znać
19.10.2005, 20:34
No więc informuję, że dotarły!
Zaczynam przegrywanie w weekend, ponieważ do tej pory mam zawalenie roboty. Pierwszeństwo majš osoby, które zrzucały sie na koncerty. potem reszta chętnych, ok? Jest w sumie 5 koncertów po 2 płytki, razem 10 płytek!
20.10.2005, 05:54
Zaskoczyła mnie pozytywnie poczta kanadyjska. Nie spodziewałem się, że przesyłka tak szybko dotrze do Polski - tym bardziej, że miała ić drogš morskš...
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Koncerty 2018 ?? | mirek | 3 | 15,361 |
08.10.2017, 14:35 Ostatni post: macsa |
|
| Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty | numitor | 45 | 92,290 |
04.12.2011, 14:19 Ostatni post: adam82 |
|