08.05.2005, 13:31
Hej!
Tez pisze tutaj po raz pierwszy, chociaz czytalam Was wczesniej i zrobilo mi sie bardzo milo jak zobaczylam wielki szbalon "Knopfler.Pl"
Tym bardziej, ze czytalam co dzialo sie w Spodku..
Tez jestem mloda osoba (18lat) i nie zaluje, ze bylam. Wrecz przeciwnie jestem w bardzo wielkim, przyjemnym szoku.. bylo pieknie, cudownie. Stalam przy barierce.. widzialam wszystko, tak dokladnie, ze az to teraz dla mnie jest nie do uwierzenia
Az sie na lezki zbiera..
Chcialam dodac, ze wzielam nr telefonu do takiego pana, ktory ma wziac plyte CD z nagraniem TVP z koncertu. Problem w tym, ze telewizja opuscila w pewnym momencie koncert, wiec nie wiem co na tym nagraniu bedzie. Pani z TVP mowila, ze ma byc 60sek z kazdej piosenki... i cos jeszcze. Taka mala pamiatka, by byla w bardzo dobrej jakosci. Jak bede cos wiedziec wiecej to dam znac !
Pozdrawiam serdecznie fanow Marka
Tez pisze tutaj po raz pierwszy, chociaz czytalam Was wczesniej i zrobilo mi sie bardzo milo jak zobaczylam wielki szbalon "Knopfler.Pl"
Tym bardziej, ze czytalam co dzialo sie w Spodku.. Tez jestem mloda osoba (18lat) i nie zaluje, ze bylam. Wrecz przeciwnie jestem w bardzo wielkim, przyjemnym szoku.. bylo pieknie, cudownie. Stalam przy barierce.. widzialam wszystko, tak dokladnie, ze az to teraz dla mnie jest nie do uwierzenia
Az sie na lezki zbiera..Chcialam dodac, ze wzielam nr telefonu do takiego pana, ktory ma wziac plyte CD z nagraniem TVP z koncertu. Problem w tym, ze telewizja opuscila w pewnym momencie koncert, wiec nie wiem co na tym nagraniu bedzie. Pani z TVP mowila, ze ma byc 60sek z kazdej piosenki... i cos jeszcze. Taka mala pamiatka, by byla w bardzo dobrej jakosci. Jak bede cos wiedziec wiecej to dam znac !
Pozdrawiam serdecznie fanow Marka