26.03.2006, 05:33
Tak... Ja dokładnie pamiętam ten dzień. Podobnie jak wielu moich przedmówców szperałem w sieci w poszukiwaniu 'Markowych' ladów i ze strony oficjalnej MK dostałem się na stronę Shiver'a (Bardzo dobra stronę
). To własnie tam odnalazłem link na forum... No i dalsza częć dnia (jak i kilka następnych) upłynęła mi na czytaniu i niedowierzaniu, że istnieje TAKIE Miejsce... w którym można wspotkac tylu Wspaniałych Pasjonatów, którzy tę Najwspanialszš Muzykę Wszechczasów odbierajš podobnie (tak samo) jak ja... Od razu poczułem się jak wród "swoich" i pamiętam, że w swej bezczelnoci od razu pierwszego dnia zalogowałem się i założyłem temat "Jak to miło byc wród swoich"
Bo tak włanie się tu poczułem od pierwszego dnia...
). To własnie tam odnalazłem link na forum... No i dalsza częć dnia (jak i kilka następnych) upłynęła mi na czytaniu i niedowierzaniu, że istnieje TAKIE Miejsce... w którym można wspotkac tylu Wspaniałych Pasjonatów, którzy tę Najwspanialszš Muzykę Wszechczasów odbierajš podobnie (tak samo) jak ja... Od razu poczułem się jak wród "swoich" i pamiętam, że w swej bezczelnoci od razu pierwszego dnia zalogowałem się i założyłem temat "Jak to miło byc wród swoich"
Bo tak włanie się tu poczułem od pierwszego dnia...
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...