08.05.2005, 12:14
Wspaniały koncert !!!!!!!!! Jeszcze dzisiaj jak włączyłem sobie całą serię mp3 (słucham od rana) to mnie ciary przechodzą. Tyle czekałem żeby zobaczyć Marka na żywo (tzn. jakieś 10 lat - niestety nie mogłem być w Kongresowej, a na poprzedni miałem bilety ale ten wypadek... grrrrrr) i się doczekałem. Genius. Na pewno Mark był w dobrej formie, czasami jak słucham jego nagrań koncertowych to na 100% wypadają gorzej niż wczoraj. Podobało mi się, że w sumie był cały przekrój twórczości, jedyny minus to tylko to że partie skrzypiec były chyba odegrane z playbacku (jak się mylę to proszę o uwagę).
PS. Koleś który krzyknął "Polish vodka" stał tuż za mną (jakiś trzeci, czwaty rząd od sceny)
pozdrawiam wszystkich fanów DS i MK, nie dowiedziałbym się o tej stronie pewnie nigdy gdyby nie szanowny pan (właściciel? z transparentem knopfler.pl). Mam nadzieję, że nie zapomnę szybko o tym forum i czasami cos tu skrobnę.
PS. Koleś który krzyknął "Polish vodka" stał tuż za mną (jakiś trzeci, czwaty rząd od sceny)
pozdrawiam wszystkich fanów DS i MK, nie dowiedziałbym się o tej stronie pewnie nigdy gdyby nie szanowny pan (właściciel? z transparentem knopfler.pl). Mam nadzieję, że nie zapomnę szybko o tym forum i czasami cos tu skrobnę.