07.05.2005, 15:37
Witam wszystkich.
Jestem tu nowy . Trafiłem dzięki bannerowi knopfler.pl . Wczoraj w nocy po koncercie szukaliśmy jakiegoś forum z Lukiem (pozdrawiam
) gdzie można by sie podzielić wrażeniami i byliśmy na tej stronie ale jakoś nie trafiliśmy na forum - byliśmy jeszcze pod wpływem koncertu (ech co to były za emocje) i chyba nie do końca sprawnie funkcjonowaliśmy. No cóż koncert przerósł wszelkie moje oczekiwania, majstersztyk. Brawo dla mistrza MK. Nawet moje ulubione Romeo & Juliet było... - aż sie łezka kręci. CZAD!!!!
pozdrawiam
anndy
Jestem tu nowy . Trafiłem dzięki bannerowi knopfler.pl . Wczoraj w nocy po koncercie szukaliśmy jakiegoś forum z Lukiem (pozdrawiam
) gdzie można by sie podzielić wrażeniami i byliśmy na tej stronie ale jakoś nie trafiliśmy na forum - byliśmy jeszcze pod wpływem koncertu (ech co to były za emocje) i chyba nie do końca sprawnie funkcjonowaliśmy. No cóż koncert przerósł wszelkie moje oczekiwania, majstersztyk. Brawo dla mistrza MK. Nawet moje ulubione Romeo & Juliet było... - aż sie łezka kręci. CZAD!!!!pozdrawiam
anndy