31.01.2006, 05:52
Tak, na poczštku byłem trochę zniechęcony do tego projektu bo trochę za długo nas trzymali w "zawieszeniu"
Ale teraz jak co wreszcie drgnęło to zaczynam ostrzyć sobie zęby
Przeczytałem jeszcze raz oryginał i widzę,że właciwie nie jest tam sprecyzowane, że Dan Dugmore gra na pedal steel. Jest samo "steel"...
Ale wydaje mi się, że chodzi o pedal steel bo kto przy Maestro miałby grać na steel guitar?
Masz racje Grzegorz, Paul Franklin doć mocno odmienił oblicze Markowej Muzyki... Te niesamowite aranżacje z trasy i płyty On Every Street na zawsze zostanš w pamięci... A Brothers In Arms z Paulem Franklinem to po prostu Mistrzostwo wiata...
PS. You And Your Friend bez pedal steel nie byłoby Tym czym jest...
Ale teraz jak co wreszcie drgnęło to zaczynam ostrzyć sobie zęby
Przeczytałem jeszcze raz oryginał i widzę,że właciwie nie jest tam sprecyzowane, że Dan Dugmore gra na pedal steel. Jest samo "steel"...
Ale wydaje mi się, że chodzi o pedal steel bo kto przy Maestro miałby grać na steel guitar?
Masz racje Grzegorz, Paul Franklin doć mocno odmienił oblicze Markowej Muzyki... Te niesamowite aranżacje z trasy i płyty On Every Street na zawsze zostanš w pamięci... A Brothers In Arms z Paulem Franklinem to po prostu Mistrzostwo wiata...
PS. You And Your Friend bez pedal steel nie byłoby Tym czym jest...
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...