29.01.2006, 04:43
Cytat:Originally posted by dudageo@Jan 28 2006, 09:08 PMZgadzam sie z tym Tomek w 100%. Z resztš Maestro sam powiedział kiedy:
Mark swojš muzykš, płynšca prosto ze szczeliwego serca robi ogromnš przyjemnoć sobie i umiejšcym go słuchać ludziom... i za to go cenimy! A przy okazji jest jest osobš szalenie skromnš, nie przedkładajšca swojej osoby ponad muzykę, którš tworzy...
"Jeli nie potrafisz sam sobie sprawić przyjemnoci nie będziesz potrafił również dać jej innym."
PS. Po Waszych słowach czuję, że ledwo mieszczę się na forum...
dziekuję.Cytat:Informacje chyba mamy pierwsi spoza obozu MK (tak myslę... niele)Na tę chwilę chyba tak, choć Guy pewnie niedługo co na swej stronie pinie

Cytat:Podziękuj też GuyowiTak włanie zrobiłem w imieniu nas wszystkich liczšc na dalszš owocnš współpracę

Cytat:miało możemy czuć się wyróżnieni, choć chyba każdy po cichu liczył na większš wylewnoć Guy'aW sumie nie spodziewałem sie niczego bardziej obszernego. Czytajšc wydania Dr Fletch'a oraz bioršc pod uwagę sposób w jaki Guy odpowiada zazwyczaj na pytania, mylę, że potraktował nas zupełnie przyzwoicie. Nigdzie nie widziałem wylewniejszych odpowiedzi Guy'a - jedynie może w jego Tour Diary, ale tam jego teksty były dlatego w miarę obszerne aby zapobiec potencjalnym pytaniom ze strony fanów.

Cytat:teraz wiadomoci docierajš do nas szybciej niż na oficjale forum MK !!Hmm, ciężko będzie utrzymać ten trend... Ale chociaż raz się udało

Cytat:Kurcze chyba nauczę się palićRobsonie, przemyl to jeszcze proszę
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...