27.01.2006, 14:42
Licealista z Krakowa. Fan Tolkiena, interesuje się wszystkim co wydaje mi się interesujšce. Fan Marka od 10 lat może, ale tak na maksa od roku zaledwie. Uwielbiam języki, uczyłem się trochę elfickich, esperanto, francuskiego, rosyjskiego, niemiecki mam w szkole, angielski wiadomo, że obowišzkowo. Uwielbiam pływać. Studia najprawdopodobniej jakie humanistyczne, filogia jakiego języka, historia, może geografia. I gram na gitarze (akustycznej i elektrycznej) i piewam, cotam piszę. No, może z graniem trochę przesadziłem B)
Kuba, ale Ci zazdroszczę tej Kanady!
Pozdrawiam wszystkich wspaniałych Knopflerfanów i idę oglšdać i słuchać Pinka F. z P.u.l.s.e.
No i uwielbiam jeszcze Dylana, Simona i Garfunkela, R.E.M., Queen i grać w strategie na kompie, przede wszystkim w Kozaków 
PS. Andrzej, ja mylę, że na Wyspie w. Marka będzie tka z 4 miliony albo więcej, jeżeli liczyć frekwencję z 92'. I oprócz elektroniki znajdzie się chyba jaka zielona wištynia dumania?
Kuba, ale Ci zazdroszczę tej Kanady!
Pozdrawiam wszystkich wspaniałych Knopflerfanów i idę oglšdać i słuchać Pinka F. z P.u.l.s.e.
No i uwielbiam jeszcze Dylana, Simona i Garfunkela, R.E.M., Queen i grać w strategie na kompie, przede wszystkim w Kozaków 
PS. Andrzej, ja mylę, że na Wyspie w. Marka będzie tka z 4 miliony albo więcej, jeżeli liczyć frekwencję z 92'. I oprócz elektroniki znajdzie się chyba jaka zielona wištynia dumania?
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>