25.01.2006, 20:25
Przyznaję, że pomysł wpadł mi czytajšc post Andrzeja o jego pracownikach i zapodanym przez nich "Praire wedding" ^_^
Tyle jest nas Forum, wiemy o sobie już bardzo bardzo wiele... szczególnie jesli chodzi o preferencje muzyczne. Może tak bysmy się bardziej sobie przedstawili....? mam na myli kim jestemy? pracujemy? studiujemy? co porabiamy w życiu codziennym słuchajšc oczywicie "naszego" Mareczka?
...
Skoro zaczšłem temat, wypada mi pierwszy zaczšc swoje przedstawienie...
Jestem z wykształcenia geografem a pracuję na Uniwerku w Szczecinie męczšc biednych studentów, odpytujšc ich z geografii Polski i wiata. zajmuję się też Skandynawiš, ldowcami i ... uczę języka norweskiego... :ph34r:
Więc co? Kolejni? Jestem bardzo ciekawy kim sš fani Marka w Polsce?
Tyle jest nas Forum, wiemy o sobie już bardzo bardzo wiele... szczególnie jesli chodzi o preferencje muzyczne. Może tak bysmy się bardziej sobie przedstawili....? mam na myli kim jestemy? pracujemy? studiujemy? co porabiamy w życiu codziennym słuchajšc oczywicie "naszego" Mareczka?
...
Skoro zaczšłem temat, wypada mi pierwszy zaczšc swoje przedstawienie...
Jestem z wykształcenia geografem a pracuję na Uniwerku w Szczecinie męczšc biednych studentów, odpytujšc ich z geografii Polski i wiata. zajmuję się też Skandynawiš, ldowcami i ... uczę języka norweskiego... :ph34r:
Więc co? Kolejni? Jestem bardzo ciekawy kim sš fani Marka w Polsce?
Sometimes you`re the windshield...
Sometimes you`re the bug...
Sometimes you`re the bug...