24.01.2006, 17:53
jak widac znajduje sie tu calkiem pokojowe grono i schron nie byl potrzebny
co wiecej podzielam twoje zdanie andrzej w zupelnosci... perfect nagral kilka dobrych rzeczy bez haldysa... do dzis nosze w sobie rane jaka podkreslila i uwydatnila piesn "calkiem inny kraj" ...widac podobny dzwiek wrazliwosci...
ale nie o tym teraz...
chcialem podzielic sie wspaniala dla mnie wiadomoscia muzyczna...
panie i panowie...
2006-02-24 Katowice, Spodek
SBB i Deep Purple
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do tej pory bylem niezdecydowany czy jechac czy nie jechac gdyz DP widzialem kilkukrotnie ale wiadomosc o uczestnictwie SBB wyrwala mnie z butow i juz nie mam najmniejszych watpliwosci ze tam jest moje miejsce
)
wreszcie SBB rozwija skrzydla graja na wlasciwym miejscu i we wlasciwym gronie! choc dla mnie kolejnosc wykonawcow rownie dobrze moglaby byc odwrotna... to rownorzedne kapele... obie z ogromnymi zaslugami...
Ponad to gwiazdš jednego z najważniejszych festiwali muzyki progresywnej na wiecie, Baja Prog w Meksyku, w tym rocku będzie... SBB!!! To bez wštpienia najbardziej znaczšcy koncert od czasu reaktywowania legendarnej formacji w składzie Skrzek-Apostolis-Wertico. SBB zagra jako ostatni zespół podczas finałowego kocertu 11 marca w Mexicali, a bezporednio poprzedzać ich występ bedzie Marillion. Cały festiwal potrwa 4 dni, a obok SBB zagra 20 znakomitych zespołów, w tym takie gwiazdy jak szwedzki The Flower Kings, Hatfield & the North, Nektar czy Mostly Autumn, ktorym ostatnio jestem oczarowany!! -jak bardzo chcialbym tam byc.................
...wiec zapraszam fanow dobrych dziekow czujacych bluesa... do spodka

co wiecej podzielam twoje zdanie andrzej w zupelnosci... perfect nagral kilka dobrych rzeczy bez haldysa... do dzis nosze w sobie rane jaka podkreslila i uwydatnila piesn "calkiem inny kraj" ...widac podobny dzwiek wrazliwosci...
ale nie o tym teraz...
chcialem podzielic sie wspaniala dla mnie wiadomoscia muzyczna...
panie i panowie...
2006-02-24 Katowice, Spodek
SBB i Deep Purple
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do tej pory bylem niezdecydowany czy jechac czy nie jechac gdyz DP widzialem kilkukrotnie ale wiadomosc o uczestnictwie SBB wyrwala mnie z butow i juz nie mam najmniejszych watpliwosci ze tam jest moje miejsce
)wreszcie SBB rozwija skrzydla graja na wlasciwym miejscu i we wlasciwym gronie! choc dla mnie kolejnosc wykonawcow rownie dobrze moglaby byc odwrotna... to rownorzedne kapele... obie z ogromnymi zaslugami...
Ponad to gwiazdš jednego z najważniejszych festiwali muzyki progresywnej na wiecie, Baja Prog w Meksyku, w tym rocku będzie... SBB!!! To bez wštpienia najbardziej znaczšcy koncert od czasu reaktywowania legendarnej formacji w składzie Skrzek-Apostolis-Wertico. SBB zagra jako ostatni zespół podczas finałowego kocertu 11 marca w Mexicali, a bezporednio poprzedzać ich występ bedzie Marillion. Cały festiwal potrwa 4 dni, a obok SBB zagra 20 znakomitych zespołów, w tym takie gwiazdy jak szwedzki The Flower Kings, Hatfield & the North, Nektar czy Mostly Autumn, ktorym ostatnio jestem oczarowany!! -jak bardzo chcialbym tam byc.................
...wiec zapraszam fanow dobrych dziekow czujacych bluesa... do spodka
"Większoć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
...podzielam...