19.01.2006, 14:20
Witam
Co mi się podoba? W zasadzie wszystko, a najbardziej kultura i poziom wypowiedzi. Nie zauważyłem by ktokolwiek komu ubliżał. Rozumiem, że muzyka łagodzi obyczaje ale chyba nie każda w takim stopniu jak ta, o której dyskutuje się na forum.knopfler.pl.
Dzień bez forum? Muszę przyznać, że bywa nawet kilka, kilkanacie dni bez forum. Z przyczyn różnych, ostatnio "komputerowy odwyk" (o zdrowie trzeba dbać i od czasu do czasu spać
). Zawsze jednak bardzo chętnie tutaj zaglšdam, ostatnio więcej czytam niż piszę.
A najbardziej cieszy mnie to, że to forum "żyje" i że ludzie młodsi ode mnie zaglšdajš tutaj w poszukiwaniu informacji o muzyce pana Knopflera. Oby tak dalej.
Pozdrawiam
Co mi się podoba? W zasadzie wszystko, a najbardziej kultura i poziom wypowiedzi. Nie zauważyłem by ktokolwiek komu ubliżał. Rozumiem, że muzyka łagodzi obyczaje ale chyba nie każda w takim stopniu jak ta, o której dyskutuje się na forum.knopfler.pl.
Dzień bez forum? Muszę przyznać, że bywa nawet kilka, kilkanacie dni bez forum. Z przyczyn różnych, ostatnio "komputerowy odwyk" (o zdrowie trzeba dbać i od czasu do czasu spać
). Zawsze jednak bardzo chętnie tutaj zaglšdam, ostatnio więcej czytam niż piszę. A najbardziej cieszy mnie to, że to forum "żyje" i że ludzie młodsi ode mnie zaglšdajš tutaj w poszukiwaniu informacji o muzyce pana Knopflera. Oby tak dalej.
Pozdrawiam