17.01.2006, 14:35
Cytat:Originally posted by marcin.h+Jan 16 2006, 10:50 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (marcin.h @ Jan 16 2006, 10:50 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-pablosan@Jan 16 2006, 11:21 AMJego muzyka na żywo jest po prostu miodzio, zwłaszcza jak się wyczuwa jego doskonały humor i kiedy się smieje do publicznoci :-)) Naajlepsza pod tym względem jest Bazylea - intro do MFN kiedy czekajš na oklaski :-) [/b][/quote]
[...] uwielbiam pozycje koncertowe w twórczoci DS&MK, bo dla mnie ten Artysta jest wybitnie koncertowa osobowoscia-paradoks no nie? Bo gdzie Mu do osobowosci scenicznej Jaggera czy Mercurego, a jednak Jego muzyka i tylko muzyka wypelnia do ostatniego miejsca sale koncertowe i stadiony na calym swiecie![]()
ps. nie wyobrażam już sobie mojego muzycznego życia bez MK&DS![]()
Ten moment koncertu Marcinie troszeczkę zmienił moje patrzenie na Marka jakoby nasz ukochany Artysta skromny jest
Oczywicie trochę żartuje ale to Mark nie do poznania
Napawa się 40 tys. tłumem i rozgrzewa cały stadion do czerwonoci!!! Ile razy zaczynał MFN? Chyba 3
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day