17.01.2006, 14:28
Dużo by opowiadać
Jestem uzależniony. Wyjštkowi Fani- wyjštkowe miejsce. Mam dostęp do internetu tylko w pracy i bardzo często praca "leży" bo wolę sobie poczytać Was. Oczywicie włšczajšc komp. od razu wyskakuje Mark nie może być inaczej. Dzięki Wam wiele się nauczyłem i moja wiedza o Najważniejszej Muzyce wiata stała się jeszcze bardziej bogata, barwna i cenna. Ten dzień kiedy trafiłem tu po raz pierwszy uważam za bardzo szczęliwy i ważny (kurcze kiedy to było) i teraz dzień bez odwiedzin Tego miejsca jaki taki niepełny i czego brakuje. Dziękuję Wam za myli i słowa. Nigdy nie mylałem, że taka forma kontaktu będzie dla mnie tak uzależniajšca.
ps. oczywiscie, że fajny Andrzeju
ps.2 "to miejsce gdzie rzeka Tyne wpada do Delty Mississippi" Ładne Kuba
Jestem uzależniony. Wyjštkowi Fani- wyjštkowe miejsce. Mam dostęp do internetu tylko w pracy i bardzo często praca "leży" bo wolę sobie poczytać Was. Oczywicie włšczajšc komp. od razu wyskakuje Mark nie może być inaczej. Dzięki Wam wiele się nauczyłem i moja wiedza o Najważniejszej Muzyce wiata stała się jeszcze bardziej bogata, barwna i cenna. Ten dzień kiedy trafiłem tu po raz pierwszy uważam za bardzo szczęliwy i ważny (kurcze kiedy to było) i teraz dzień bez odwiedzin Tego miejsca jaki taki niepełny i czego brakuje. Dziękuję Wam za myli i słowa. Nigdy nie mylałem, że taka forma kontaktu będzie dla mnie tak uzależniajšca.ps. oczywiscie, że fajny Andrzeju
ps.2 "to miejsce gdzie rzeka Tyne wpada do Delty Mississippi" Ładne Kuba
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day