15.01.2006, 21:07
Cytat:Originally posted by Patique+Jan 15 2006, 04:05 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Patique @ Jan 15 2006, 04:05 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-grzegorz@Jan 14 2006, 08:56 PMDrogi Grzegorzu,
Wyznaję kilka zasad na forum i jednš z nich jest nie blunienie na wybory (tutaj muzyczne) innych.
Po pierwsze: nigdy nie uwazałem sie za lepszego od innych bo słucham takiej, a nie innej muzyki.
Po drugie: jesli uważasz odmiennoć poglšdów od tych które ty prezentujesz za blunierstwo to juz twoja sprawa i w tym wypadku wszelka polemika (tudzież próba wytłumaczenia) z tobš mija sie z celem.
Po trzecie: jestem na tym forum nie dlatego żeby "poblunić" (jak to ładnie ujšłe). Pomimo tego co mylisz ja również jestem fanem Marka i znam całš jego twórczoć (włšczajšc tš solowš). Fakt, słucham innej muzyki, ale jak już zaznaczyłem nie czyni mnie to lepszym od ciebie czy kogokolwiek innego z tego forum. Osobicie jestem wielkim fanem Yes. Możesz uznać że "Close To The Edge" to lipa. W przeciwieństwie do ciebie ja powiem: OK i uznam to, bo wychodzę z założenia, że każdy ma prawo do własnego zdania (w końcu jest to FORUM) i w żadnym wypadku nie nazwałbym cię bluniercš. Każdy ma innym gust i nie jest on podstawš do wywyższania się ponad innych. [/b][/quote]
Patique,
Nie kłóćmy się już może dalej, bo do niczego dobrego to nie prowadzi. Co prawda nie wyjanilimy sobie (a może do końca nie zrozumielimy się) pewnych spraw a konkretnie różnych punktów widzenia.
Przyznaję, słowo blunierca jest może nieodpowiednie, ale było to pierwsze pojęcie, które przyszło mi na język (zresztš spieszyłem się, bo akurat wychodziłem już do pracy).
Może kiedy będzie okazja spotkać się np. przy piwie i pogadać o naszych fascynacjach muzycznych i nie tylko, więc nie psujmy dalej tej miłej atmosfery jaka tu panuje na forum.
Pozdrawiam.