15.01.2006, 16:05
Cytat:Originally posted by grzegorz@Jan 14 2006, 08:56 PMDrogi Grzegorzu,
Wyznaję kilka zasad na forum i jednš z nich jest nie blunienie na wybory (tutaj muzyczne) innych.
Po pierwsze: nigdy nie uwazałem sie za lepszego od innych bo słucham takiej, a nie innej muzyki.
Po drugie: jesli uważasz odmiennoć poglšdów od tych które ty prezentujesz za blunierstwo to juz twoja sprawa i w tym wypadku wszelka polemika (tudzież próba wytłumaczenia) z tobš mija sie z celem.
Po trzecie: jestem na tym forum nie dlatego żeby "poblunić" (jak to ładnie ujšłe). Pomimo tego co mylisz ja również jestem fanem Marka i znam całš jego twórczoć (włšczajšc tš solowš). Fakt, słucham innej muzyki, ale jak już zaznaczyłem nie czyni mnie to lepszym od ciebie czy kogokolwiek innego z tego forum. Osobicie jestem wielkim fanem Yes. Możesz uznać że "Close To The Edge" to lipa. W przeciwieństwie do ciebie ja powiem: OK i uznam to, bo wychodzę z założenia, że każdy ma prawo do własnego zdania (w końcu jest to FORUM) i w żadnym wypadku nie nazwałbym cię bluniercš. Każdy ma innym gust i nie jest on podstawš do wywyższania się ponad innych.