14.09.2004, 08:48
Cytat:Originally posted by pablosan@Jun 27 2004, 06:21 PMJa też mam coś dla Was do zaproponowania, może nie są to wersje w najlepszej jakości, tak jak np. zapis On The Night, ale to chyba nie ma takiego znaczenia...
A moze tak powimieniamy sie bootlegami DS/MK/TNH? Pojde dalej, jak jakis FAN chce to dziele sie swoimi, np. Vaison'96 (3cd), Sydney'86 (2cd), Lucca'01 (2cd), chociaz pewnie to wszyscy maja :wink:, ale jak nie... Zasada prosta, koszty plytki+przesylka pokrywa "nabywca"-lub wymianka to "bezkosztowo", kopiuje u siebie. Zaraz po koncercie Marka w Wa-wie, wyslałem gostkowi na 2 koniec Polski wiele plytek MK i do tej pory czekam na 2 plytke z limitowanej wersji SOS-The Very Best...Moze bylem naiwny za bardzo, ale w koncu fani to sa fani-tak myslalem... Gdyby nie pewna przesympatyczna Dominika
, to pewnie nie usłyszałbym jeszcze długo tego cudownego Calling Elvis
z RAH (dla mnie najlepsza wersja tego utworu jaka słyszałem)-po prostu ja uwielbiam.
PS. Chetnie posłuchałbym jakies dobrej wersji koncertu z trasy OES, ale cały koncert, miałem kedys bootlega z koncertu z Bazylei, ale wkurzaly mnie takie wstawki miedzy utworami to go wymienilem na
TNH-Missing... , a po drugie to nie był cały koncert (1cd).
Czekam na odzew.
Co mam...
1. Mandela [z Claptonem] 1988
2. Straits To The Point [ Point Depot, Dublin, Sierpień, 1991 CD 1
3. --- || --- CD 2
4. Heavy Fuel 1992 CD 1
5. --- || --- CD 2
6. Walk On Stage 1995
7. Notting Hillbillies - Live At Ronnie Scott 1999
8. Rotterdam (Holland, Rotterdam, 19 października 1978)
9. Once Upon A Time (Werchter, Belgium, 5 lipca 1981)
10. Extended Dance Play 1983 (z kawałkami Live)
11. Goin' Home, Londyn (1983)
12. Around South America (London's Wembley Arena , 10 czerwca, 1985)
13. Texan Sunset (17 sierpnia 1985) CD 1
14. --- || --- CD 2
15. Sons Of Light [EP] 1990
Na razie tyle; po Zlocie będzie bardzo prawdopodobne, że moja skromna lista się wydłuży
Jeśli ktoś chce, chętnie mógłbym się z nim powymieniać.
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"

Moze bylem naiwny za bardzo, ale w koncu fani to sa fani-tak myslalem... Gdyby nie pewna przesympatyczna Dominika
, to pewnie nie usłyszałbym jeszcze długo tego cudownego Calling Elvis