11.01.2006, 07:39
Cytat:Originally posted by koobaa@Jan 11 2006, 04:32 AMkolejne częste pytanie. Guy (jak i Mark) nienawidzi playback'u jednak czasem wykorzystanie go jest konieczne ze względów czysto organizacyjnych. Stosujš go jedynie podczas tras promocyjnych, w czasie nagrań dla TV, wtedy gdy warunki techniczne i brak czasu nie pozwalajš na granie LIVE. Pytanie czy zagrali prawdziwy koncert z playbacku uważam że jest nie na miejscu. Poprawcie mnie jeli się mylę
Cytat:[b]Playback. Co mylisz o graniu z playbacku/półplaybacku i jakie Mark ma zdanie na ten temat. Wiem, że granie z pp to raczej doć powszechna praktyka w krótkich występach dla TV i też zdarzyło wam się zagrać w takich przypadkach z pp. A jak to wyglšda na trasie w przypadku normalnych koncertów. Czy kiedykolwiek zagralicie jaki koncert z playbacku/półplybacku zarówno za czasów DS jak i solowej kariery Marka?

[/b] To że chłopaki nie grajš z playbacku na koncertach to wiedziałem od zawsze, ale to jest... hmmmm to tak jak kochasz kogo bardzo mocno, wiesz że ta druga osoba Cię też kocha równie mocno albo i mocniej, ale zadajesz to pytanie "czy mnie kochasz?" Wiesz przecież że tak, ale potrzebujesz tego zapenienia. Podobnie z tym pytaniem
It never rains around here
It just come pouring down
It just come pouring down