28.04.2005, 07:13
Cytat:Originally posted by HOWARD+Apr 16 2005, 06:17 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (HOWARD @ Apr 16 2005, 06:17 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>A ja już od dłuższego czasu kładąc się spać najczęściej włączam płytkę Local Hero. Leci sobie od początku do końca, a gdzieś od połowy ja już śpięCytat:Originally posted by dominika@Apr 16 2005, 07:02 PM
<!--QuoteBegin-HOWARD@Apr 16 2005, 02:29 PM
[b]A na czym dzień kończycie??
.Dlaczego akurat ta? Nie wiem... Ale lubię przy tym zasypiać.
A, i świetna jest też podczas nauki
[/b]
Wiesz? Podobnie sprawa wygląda u mnie. Od czasu do czasu zapuszczam sobie na odtwarzaczu Local Hero właśnie tak, że przy nim zasypiam. Hmmm, ale płytka kilka razy zrepetuje zanim zasnę (chyba za bardzo się wczuwam
). Kolega, współspacz pokojowy, który z reguły (czyli w 99,3% przypadków) zasypia przy absolutnej ciszy, kiedyś nawet zasnął przy Local Hero cicho włączonej. Ta muzyka niewątpliwie ma coś w sobie

No i Dominique masz rację, nauka przy niej idzie jak z płatka. Nakładasz sluchawki i wszystko wchodzi jak należy, albo jak bardzo należy.
Niejednokrotnie Krzysiek, ten z którym dzielę pokój, zapytuje mnie: "Marcin, a gdzie Ty masz tę płytkę co się przy niej dobrze uczy? zapuść ją, co?"
Nic dodać, nic ująć.
Local Hero z main theme jest bardzo niezła na zakończenie dnia.
Macie jakieś inne propozycje (do rozważenia i wypróbowania jeszcze dzisiaj oczywiście
) ? [/b][/quote]a ja myślełem, że jestem nienormalny bo nie potrafię się uczyć bez słuchawek na uszach