31.12.2005, 18:03
Dla Nas Wszystkich najpiękniejszy rock
28 lutego poczštek Shangri-La Tour i te dwa bardzo ważne dni w naszym muzycznym kalendarzu 6 i 7 dzień maja <Mark Knopfler w Polsce> Niezapomniane wrażenia i tych chwil na pewno nie zapomnę (także dlatego, że po raz drugi i trzeci mogłem być wsród swoich i w wielkiej Knopflerowej rodzinie)
W maju ukazuje się EPKA: The Trawlerman's Song (6 utworów)
W wersji amerykańskiej: One Take Radio Session (8 utworów)
Na 25 lat wielkiej płyty Brothers In Arms otrzymujemy wersję SACD
Mark gocinnie uczestniczy na płycie B.B. Kinga 80 (All Over Again)
Ukazuje się DVD Scotty Moore&Friends- A Tribute To the King Mark wykonuje dwa utwory Elvisa Blue Moon Of Kentucky i Baby Let's Play Out
Mark gocinnie na płycie Williama Topleya Sea Fever (zagrał w tytułowym)
I wreszcie mamy nowš składankę DS/MK Private Investigations i nowe nagranie Marka i Emmylou Harris (All The Roadrunning) jako zapowied nowej wspólnej płyty w 2006 roku.
Około 14 koncertów z ostatniej trasy MK jest dostępnych w formie download.
I cały czas wydaje mi się że co pominšłem :blink: Oczywicie skupilem sie na oficjalnych wydawnictwach wartych odnotowania
Tyle w telegraficznym skrócie
28 lutego poczštek Shangri-La Tour i te dwa bardzo ważne dni w naszym muzycznym kalendarzu 6 i 7 dzień maja <Mark Knopfler w Polsce> Niezapomniane wrażenia i tych chwil na pewno nie zapomnę (także dlatego, że po raz drugi i trzeci mogłem być wsród swoich i w wielkiej Knopflerowej rodzinie)
W maju ukazuje się EPKA: The Trawlerman's Song (6 utworów)
W wersji amerykańskiej: One Take Radio Session (8 utworów)
Na 25 lat wielkiej płyty Brothers In Arms otrzymujemy wersję SACD
Mark gocinnie uczestniczy na płycie B.B. Kinga 80 (All Over Again)
Ukazuje się DVD Scotty Moore&Friends- A Tribute To the King Mark wykonuje dwa utwory Elvisa Blue Moon Of Kentucky i Baby Let's Play Out
Mark gocinnie na płycie Williama Topleya Sea Fever (zagrał w tytułowym)
I wreszcie mamy nowš składankę DS/MK Private Investigations i nowe nagranie Marka i Emmylou Harris (All The Roadrunning) jako zapowied nowej wspólnej płyty w 2006 roku.
Około 14 koncertów z ostatniej trasy MK jest dostępnych w formie download.
I cały czas wydaje mi się że co pominšłem :blink: Oczywicie skupilem sie na oficjalnych wydawnictwach wartych odnotowania
Tyle w telegraficznym skrócie
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day