26.12.2005, 15:47
Przeprqaszam Was bardzo - z powodow zdrowotnych i roddzinnych zapomnialem (no moze nie zapomnialem, powiedzy "zeszlo ono na dalszy plan") o naszym spotkaniu. Dzwonilem do "Chimery" jakiies dwa tygodnie temu i wstepnie udalo mi sie to zarezerowawac, mieli oddzwonic, ale albo tego nie zrobili, albo w tym zamieszaniu nie zauwazylem ich telefonu. Mam ogromna prosbe - czy ktos z Was moglby tam zadzwonic i z nimi porozmawiac? Wlasciwie wiekszej organizacji to nie wymaga, wiec ten jeden telefon powinnien wystarczyc. Jeszcze raz Was przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc.
Co do niespodzianki - bardzo chcialem zamowic gdzies nalepki ze zdjeciem Marka i jakims okolicznosciowym napisem/haslem - mialy byc one naklejane na okrycie wierzchne tj. plaszcze, lub kurtki. Mam jeszcze w domu pelno cennikow firm, ktore sie tym zajmuja, ale niestety z powodu w/w spraw ten pomysl tez nie wypalil.
Co do niespodzianki - bardzo chcialem zamowic gdzies nalepki ze zdjeciem Marka i jakims okolicznosciowym napisem/haslem - mialy byc one naklejane na okrycie wierzchne tj. plaszcze, lub kurtki. Mam jeszcze w domu pelno cennikow firm, ktore sie tym zajmuja, ale niestety z powodu w/w spraw ten pomysl tez nie wypalil.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
A new morning has begun..."