16.12.2005, 21:05
Nie, to nie jest oficjalne DVD. Jak przypuszczam jego ródłem jest wyemitowany przez kanał Tele 5 (nie mylić z tym polskim Tele 5
) koncert, z którego zostało usunięte logo, poprawiony dwięk, obraz... W ogóle panowie z RCJS majš chyba jaki lepszejszy sprzęt do takich zabaw. Sami zajmujš się obróbkš koncertów, i to chyba z całkiem niezłym efektem, bo nie sš skorzy do dzielenia się od tak sobie, tylko trzeba mieć co "wartociowego" na wymianę. Mam na dysku Bazyleę 92 i muszę przyznać że jakoć jest dużo lepsza od wersji VCD, jednakże nie było podpisane przez RCJS, więc przypuszczam że sš nieli w tych sprawach. Polecam przejrzeć listę, w ramce po lewej stronie jest link RCJS DVD's -> Items Created
Proste pytanie, a jakże skopikowana odpowied
) koncert, z którego zostało usunięte logo, poprawiony dwięk, obraz... W ogóle panowie z RCJS majš chyba jaki lepszejszy sprzęt do takich zabaw. Sami zajmujš się obróbkš koncertów, i to chyba z całkiem niezłym efektem, bo nie sš skorzy do dzielenia się od tak sobie, tylko trzeba mieć co "wartociowego" na wymianę. Mam na dysku Bazyleę 92 i muszę przyznać że jakoć jest dużo lepsza od wersji VCD, jednakże nie było podpisane przez RCJS, więc przypuszczam że sš nieli w tych sprawach. Polecam przejrzeć listę, w ramce po lewej stronie jest link RCJS DVD's -> Items CreatedProste pytanie, a jakże skopikowana odpowied
It never rains around here
It just come pouring down
It just come pouring down