13.12.2005, 00:11
A ja tam Niedzwiedzia bede bronic... (bynajmniej nie dlatego, ze ma fiola na punkcie Madonny - kazdy ma jakiegos, ja tez
)
Bede go bronic, bo stworzyl kultowy program radiowy, ktory broni sie od 20 ponad lat i mimo, ze gusta sluchaczy sie zmieniaja, to sposob prowadzenia tej audycji (LP3) jest niezmiennie mistrzowski - to moja opinia. A dowodzi temu chociazby fakt, ze LP3 prowadzona przez kogo innego - jest czasem nie do sluchania... A p. Niedzwiedzki wg mnie ma ogromna wiedze muzyczna, doskonala erudycje i jest swietnym radiowcem.
PS. Gdybym ja pracowal w Trojce, czy w jakimkolwiek innym radio... wiecie co byloby uznane plyta roku? .... No pewnie, ze wiecie
) Bede go bronic, bo stworzyl kultowy program radiowy, ktory broni sie od 20 ponad lat i mimo, ze gusta sluchaczy sie zmieniaja, to sposob prowadzenia tej audycji (LP3) jest niezmiennie mistrzowski - to moja opinia. A dowodzi temu chociazby fakt, ze LP3 prowadzona przez kogo innego - jest czasem nie do sluchania... A p. Niedzwiedzki wg mnie ma ogromna wiedze muzyczna, doskonala erudycje i jest swietnym radiowcem.
PS. Gdybym ja pracowal w Trojce, czy w jakimkolwiek innym radio... wiecie co byloby uznane plyta roku? .... No pewnie, ze wiecie
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...