11.12.2005, 07:49
Dziekuje za wszystkie mile slowa... niezasluzone. Ja tylko wyslalem Guy'owi emaila
To On jest Wielki, ze jest tak niesamowicie otwarty dla fanow i odpowiada na te tysiace pytan...
Oto moje kolejne:
- Guy, czy marzyles kiedys o tym zeby grac w swiatowej slawy zespole przed milionami ludzi na calym swiecie? Jesli tak - o czym teraz marzysz?
- Czy jest Ktos z kim chcialbys kiedys bardzo zagrac? Czy masz swojego Mistrza?Co trzeba zrobic, zeby zagrac ze swym Mistrzem? (tylko bez kitu prosze bo sam sie przymierzam
)
- Mark Knopfler - opisz Go trzema slowami - jako Muzyka i trzema slowami jako Czlowieka
- Czy po tylu latach na scenie odczuwasz cos takiego jak trema?
- Opowiedz nam o swoim pierszywm koncercie/ probie z Dire Straits.....
- Czy czujesz sie spelniony jako Muzyk? Co bys chcial jeszcze osiagnac?
- Czy MK jest Twoim Przyjacielem (tak by mozna przypuszczac) czy tylko szefem, ktory po prostu ceni Cie za umiejetnosci?Czy spotykacie sie prywatnie?
- Sam jestes kompozytorem... czy sluchajac po raz pierwszy utworow MK czujesz, ze cos bys zmienil?
cdn....
To On jest Wielki, ze jest tak niesamowicie otwarty dla fanow i odpowiada na te tysiace pytan...
Oto moje kolejne:
- Guy, czy marzyles kiedys o tym zeby grac w swiatowej slawy zespole przed milionami ludzi na calym swiecie? Jesli tak - o czym teraz marzysz?
- Czy jest Ktos z kim chcialbys kiedys bardzo zagrac? Czy masz swojego Mistrza?Co trzeba zrobic, zeby zagrac ze swym Mistrzem? (tylko bez kitu prosze bo sam sie przymierzam
)- Mark Knopfler - opisz Go trzema slowami - jako Muzyka i trzema slowami jako Czlowieka
- Czy po tylu latach na scenie odczuwasz cos takiego jak trema?
- Opowiedz nam o swoim pierszywm koncercie/ probie z Dire Straits.....
- Czy czujesz sie spelniony jako Muzyk? Co bys chcial jeszcze osiagnac?
- Czy MK jest Twoim Przyjacielem (tak by mozna przypuszczac) czy tylko szefem, ktory po prostu ceni Cie za umiejetnosci?Czy spotykacie sie prywatnie?
- Sam jestes kompozytorem... czy sluchajac po raz pierwszy utworow MK czujesz, ze cos bys zmienil?
cdn....
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...