09.12.2005, 15:10
Im dłużej mylę tym bardziej nie wiem o co chciałbym zapytać. Mnóstwo pytań łazi mi po głowie ale jak uniknšć banału??? Oto jest pytanie :wacko: Więc wykorzystam te ktore zakiełkowały najszybciej
Pytanie do Guy'a Fletchera:
1) Co zmieniło się w Twoim patrzeniu na muzykę od czasu kiedy nagrywasz z Markiem Knopflerem i czy On jest wymagajšcy?
Pytanie do Marka Knopflera:
1) W procesie tworzenia co powstaje wczeniej? Słowa czy muzyka?
2) Dlaczego nie lubisz słuchać swych wczeniejszych płyt?
3) Czy mylisz, że byłby bardziej zachowawczy w podejciu do muzyki gdyby sięgał po nuty?
4) O kim mylałe piszšc Hill Farmer's Blues?
5) Na nowš płytę z Emmylou Harris wszystkie teksty napisałe Ty? I czy będš koncerty?
6) Czy jest cień nadziei, że kiedy ukaże się płyta z rarytasami i bisajdami?
7) Czy patrzysz z nadziejš na przyszłoć i na to co dzieje się w wiecie? I czy więcej jest w Tobie optymizmu czy raczej smutnej refleksji? Co daje Ci siłę?
Dziekuję za wiatło i przestrzeń którš wyczuwam ilekroć nastawiam którškolwiek z Twoich płyt. I czekam na jeszcze...
ps. póki co szczęliwa 7
wiem, wiem trudno aby Guy odpowiadał za Marka ale jako nie mogłem się powstrzymać
Pytanie do Guy'a Fletchera:
1) Co zmieniło się w Twoim patrzeniu na muzykę od czasu kiedy nagrywasz z Markiem Knopflerem i czy On jest wymagajšcy?
Pytanie do Marka Knopflera:
1) W procesie tworzenia co powstaje wczeniej? Słowa czy muzyka?
2) Dlaczego nie lubisz słuchać swych wczeniejszych płyt?
3) Czy mylisz, że byłby bardziej zachowawczy w podejciu do muzyki gdyby sięgał po nuty?
4) O kim mylałe piszšc Hill Farmer's Blues?
5) Na nowš płytę z Emmylou Harris wszystkie teksty napisałe Ty? I czy będš koncerty?
6) Czy jest cień nadziei, że kiedy ukaże się płyta z rarytasami i bisajdami?
7) Czy patrzysz z nadziejš na przyszłoć i na to co dzieje się w wiecie? I czy więcej jest w Tobie optymizmu czy raczej smutnej refleksji? Co daje Ci siłę?
Dziekuję za wiatło i przestrzeń którš wyczuwam ilekroć nastawiam którškolwiek z Twoich płyt. I czekam na jeszcze...
ps. póki co szczęliwa 7
wiem, wiem trudno aby Guy odpowiadał za Marka ale jako nie mogłem się powstrzymać
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day