23.11.2005, 11:52
Jimmy Page i Robert Plant, Katowice "Spodek" 26.02.1998
Black Sabbath, Katowice "Spodek" 10.06.1998
niech za recenzje posluza slowa sp.tomka beksinskiego:
"Co mnie jednak roznosiło od rodka tak, jakby czas się cofnšł i jakbym słuchał Black Sabbath w 1973 roku. A przy Spiral Architect prawie sie rozryczałem. Zresztš, łzy cisnęły się do oczy także przy Black Sabbath - jednym z tych utworów, które zawsze wywoływać będš horrorystyczne emocje." zainteresowanych odsylam do:
http://www.krypta.whad.pl/html/artykuly_mu...tych_oczach.htm
CAMEL RAJAZ WORLD TOUR 2000 16.09.2000, Dom Pieni i Tańca Zabrze
SBB 2004-05-22 / 21:30 Bytom, Rynek "Szczęliwi z miasta N." spring tour
Dead Can Dance 31 marca 2005 godz: 20.00 Sala Kongresowa - Warszawa
Mark Knopfler 7 maja Warszawa "Torwar" A.D. 2005
zaprawde duuuzo kosztowalo mnie aby wykroic te moje ukochane koncertowe chwile bez ktorych dzis bylbym innym czlowiekiem... przeciez juz tyle ich... kolejnosc jest tylko i wylacznie podyktowana chronologia zdarzen! -ja nie potrafie ich wartosciowac, wszystkie byly bezcenne i wyjatkowe... po prostu nie umie i nie chce...
dla mnie muzyka to paleta barw, dziwia mnie ci wszyscy ktorym wystarcza jeden chocby ulubiony kolor... ja wole zyc kolorowo i zachlystywac sie do zatracenia we wszystkich najpiekniejszych barwach... muzyki
tak sie czasem zastanawiam ze to chyba najcenniejsza umiejetnosc/dar pochodzacy od czlowieka, ktory sprawia ze ten swiat jest duzo znosniejszy i odwlekam... TĘ decyzje...
zabierzcie mi muzyke i gory a smialo powtorze:
...pora umierać...
Black Sabbath, Katowice "Spodek" 10.06.1998
niech za recenzje posluza slowa sp.tomka beksinskiego:
"Co mnie jednak roznosiło od rodka tak, jakby czas się cofnšł i jakbym słuchał Black Sabbath w 1973 roku. A przy Spiral Architect prawie sie rozryczałem. Zresztš, łzy cisnęły się do oczy także przy Black Sabbath - jednym z tych utworów, które zawsze wywoływać będš horrorystyczne emocje." zainteresowanych odsylam do:
http://www.krypta.whad.pl/html/artykuly_mu...tych_oczach.htm
CAMEL RAJAZ WORLD TOUR 2000 16.09.2000, Dom Pieni i Tańca Zabrze
SBB 2004-05-22 / 21:30 Bytom, Rynek "Szczęliwi z miasta N." spring tour
Dead Can Dance 31 marca 2005 godz: 20.00 Sala Kongresowa - Warszawa
Mark Knopfler 7 maja Warszawa "Torwar" A.D. 2005
zaprawde duuuzo kosztowalo mnie aby wykroic te moje ukochane koncertowe chwile bez ktorych dzis bylbym innym czlowiekiem... przeciez juz tyle ich... kolejnosc jest tylko i wylacznie podyktowana chronologia zdarzen! -ja nie potrafie ich wartosciowac, wszystkie byly bezcenne i wyjatkowe... po prostu nie umie i nie chce...
dla mnie muzyka to paleta barw, dziwia mnie ci wszyscy ktorym wystarcza jeden chocby ulubiony kolor... ja wole zyc kolorowo i zachlystywac sie do zatracenia we wszystkich najpiekniejszych barwach... muzyki
tak sie czasem zastanawiam ze to chyba najcenniejsza umiejetnosc/dar pochodzacy od czlowieka, ktory sprawia ze ten swiat jest duzo znosniejszy i odwlekam... TĘ decyzje...
zabierzcie mi muzyke i gory a smialo powtorze:
...pora umierać...
"Większoć ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę." Zappa
...podzielam...
...podzielam...