21.11.2005, 22:38
"Well I feel so good cos I feel so good
And I feel so good cos it feels so right
I was made to go with my girl
Just like a saxophone was made to go with the night"
"My darling girl
My darling girl
Youre all that matters
In this wicked world"
"Cause I gotta be a free man to run
Gotta be a free man to ride
Gotta be a free man to run
Cause I gotta be a free man to ride"
Teksty te może nie sš jako ekstremalnie wartociowe pod względem poetyckim (chociaż ten aspekt powinien oceniać zapewne większy poeta ode mnie
).
Sš raczej proste, ale opisujš w jaki sposób mnie - a ja nie jestem mega skomplikowanym człowiekiem
.
W Marku zdecydowanie bardziej wolę muzykę, choć niektóre teksty sš bardzo klimatyczne (np Silvertown Blues, Romeo and Juliet, Brothers in Arms), i wiele, wiele innych...
Jak dla mnie, to sam sposób piewania Marka jest bardzo przyjemny, w zasadzie można słuchać tego głosiku i słuchać i wcale się nie zastanawiać się nad tekstem
.
And I feel so good cos it feels so right
I was made to go with my girl
Just like a saxophone was made to go with the night"
"My darling girl
My darling girl
Youre all that matters
In this wicked world"

"Cause I gotta be a free man to run
Gotta be a free man to ride
Gotta be a free man to run
Cause I gotta be a free man to ride"
Teksty te może nie sš jako ekstremalnie wartociowe pod względem poetyckim (chociaż ten aspekt powinien oceniać zapewne większy poeta ode mnie
).Sš raczej proste, ale opisujš w jaki sposób mnie - a ja nie jestem mega skomplikowanym człowiekiem
. W Marku zdecydowanie bardziej wolę muzykę, choć niektóre teksty sš bardzo klimatyczne (np Silvertown Blues, Romeo and Juliet, Brothers in Arms), i wiele, wiele innych...
Jak dla mnie, to sam sposób piewania Marka jest bardzo przyjemny, w zasadzie można słuchać tego głosiku i słuchać i wcale się nie zastanawiać się nad tekstem
.