18.11.2005, 11:52
Cytat:Originally posted by Robson+Nov 16 2005, 06:35 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Robson @ Nov 16 2005, 06:35 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>[i]Bernadette i Nadine to nieukończone z pierwszej płyty DS tak samo Real Girl i Suicide Towers Ten drugi był podobno zbyt mroczny i Mark ostatecznie odrzucił ten fragment (a szkoda)<!--QuoteBegin-koobaa[/i]@Nov 16 2005, 06:52 PM
A Fistful Of Ice Cream nazywam instrumentalnš wersjš Private InvestigationsTo z płyty Comfort And Joyz pięknš "hiszpańskš" gitarš
![]()
Hobo's Lullaby i Lonesome Wind Blues to TNH
No Wonder He's Confused i Two Skinny Kids to nieukończone na GH
Move It Away jeli dobrze pamiętam nie weszło na MM
A In My Car na jedynkę ale wykonywane na koncertach podczas pierwszej trasy podobnie jak Bernadette Bardzo punkowe kawałki i wietne
[/b]
Ja moze jeszcze tylko dodam, ze Nadine to numer Chucka Berry'ego wykonywany na pierwszych koncetach DS jako cover, Bernadette zostala napisana przez Davida Knopflera, In My Car - jak dla mnie niekoniecznie wspanialy

Za to Making Movies zapowiadal sie interesujaco... szkoda, ze w koncu nie ujrzal swiatla dziennego...
Move It Away - czy ktos to slyszal? Ja przyznaje, ze nie...
Bylo jeszcze cos takiego jak Me and my friends - tez nie slyszalem....
A Real Girl to calkiem fajny numer...
[/quote]Moja ciekawoć chyli czoła i... wstępnie dziękuje za zaspokojenie :wub:
Wiedziała, że może na Was liczyć.
Chodzšce Encyklopedie Markowo-Dire-Straitsowe

A Fistful Of Ice Cream - Mhm... niezwykły deser... Delektuję się nim od wczoraj i wcišż nie mam doć
(w pewnej chwili słyszę tam... wschodniš mandolinę, a czasami wręcz... bałałajkę :blink
.Me and My Friends - marzenie...
- tylko tytuł dotšd widziałam
(w opisie bootlega "Mark Knopfler - Rare Songs"). A może Kto posiada...?
PS. Batting for England to też niezrealizowany z Golden Heart?
A Sucker for Punishment?
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?</span>
What have you got to take away?</span>