17.11.2005, 02:25
Cytat:Na singlu ze studia WDR nie ma nic nowegoA jak było z Think I Love You Too Much? Trzeba by sprawdzić kiedy dokładnie wyszła płyta Jeffa Healeya - bo może koncert w Knebworth był póniej, a w takim przypadku ten element składanki również nie byłbym niczym nowym.
Na marginesie: Jeff to teraz prawie mój sšsiad.
Cytat:Zapomniałem o niezwykłym nagraniu Do AmericaHm... A amerykańska wersja STP? Spora częć ludzkoci dostała tę piosenkę na oficjalnie wydanej, pełnej płycie.
Cytat:Niezupelnie Olaph, istnieje jeszcze wersja demo - kapitalna z reszta i zupelnie inna niz ta, ktora znamy z nagran LIVE.[/b] Oczywicie, ale rozmowa dotyczyła utworów z oficjalnych wydawnictw.Cytat:[b]Eastbound Train znamy tylko live, bo inna wersja nie istnieje
Cytat:No to w ten sposob rozpatrujac moj zbior nie powinien sie nazywac "B-sides" tylko "Besides"Dokładnie! I już nie mam się do czego przyczepić! Poza tym zarówno Twoja lista, jak i lista Robsona bardzo mi się podoba.
Cytat:z=daje sobie sprawę z roli koncernów fonograficznych w powstawaniu takich płyt, jednak wydaje mi się, ze MK jest na tyle poważnym i szanujšcym się i słuchaczy człowiekiem, że nie pozwoli na takie robienie ludzi w koniaNawet muzyk rangi MK może nie mieć nic do powiedzenia, jeli kontrakt z wytwórniš przewiduje wydanie składanki. Business is business!