16.11.2005, 16:06
Parę uwag:
1. Eastbound Train znamy tylko live, bo inna wersja nie istnieje.
2. Think I Love You Too Much - na którym singlu była ta piosenka, bo mi umknęło?
3. The Lily Of The West oraz On A Raglan Road - to żadne "b sides", obie piosenki sš na regularnych płytach. Ta pierwsza kwalifikuje się raczej na innš ewentualnš składankę - Contributions.
4. Pyroman - jak dotšd nie znalazł się na żadnym oficjalnym wydawnictwie.
5. Twisting By The Pool to jak najbardziej "a-side".
A jeli mielibymy być konsekwentni, to jeszcze:
6. Czemu nie kawałki z Encores? Wiem, OTN, ale także EP-ka.
7. Czemu nie nagrania ze studia WDR z singla Sailing To Philadelphia?
8. Jeli The Lily Of The West, to czemu nie Wonderful Land (bez wokalu, ale z gitarš) i It's Money That Matters (z wokalem)?
Przyznaję Wam rację - lista i tak jest długa. Powštpiewałem, bo szczerze mówišc nie mylałem o składance łšczšcej czasy DS z solowš twórczociš MK.
1. Eastbound Train znamy tylko live, bo inna wersja nie istnieje.
2. Think I Love You Too Much - na którym singlu była ta piosenka, bo mi umknęło?
3. The Lily Of The West oraz On A Raglan Road - to żadne "b sides", obie piosenki sš na regularnych płytach. Ta pierwsza kwalifikuje się raczej na innš ewentualnš składankę - Contributions.
4. Pyroman - jak dotšd nie znalazł się na żadnym oficjalnym wydawnictwie.
5. Twisting By The Pool to jak najbardziej "a-side".
A jeli mielibymy być konsekwentni, to jeszcze:
6. Czemu nie kawałki z Encores? Wiem, OTN, ale także EP-ka.
7. Czemu nie nagrania ze studia WDR z singla Sailing To Philadelphia?
8. Jeli The Lily Of The West, to czemu nie Wonderful Land (bez wokalu, ale z gitarš) i It's Money That Matters (z wokalem)?
Przyznaję Wam rację - lista i tak jest długa. Powštpiewałem, bo szczerze mówišc nie mylałem o składance łšczšcej czasy DS z solowš twórczociš MK.