16.11.2005, 15:21
Ja też nieudolnie tlumaczyłem teksty (robię to do dzi) ale wtedy kiedy "oszalałem" na punkcie DS kto zrobił to za mnie i wszystkie, no może prawie wszystkie teksty "zagrały" tak jak sobie je wczeniej wyobrażałem. A że nic nie trwa wiecznie Mark też sie zmienia i jego podejcie do pisania również (kurcze zmieniamy się również MY a co za tym idzie nasze wymagania i entuzjazm też) W DS bardzo często pisał o sobie o rozterkach miłosnych itd. i my bylimy w tych opowieciach, ponieważ były o nas. Mark bardzo dużo czyta i niewiele mu trzeba aby co nagle go zainteresowało i utwór gotowy
Trudno aby artysta pisał cały czas na jednš nute. To były i sš rzeczywicie piękne wspomnienia. Ale teraz też mamy swój własny wiat i możemy być szczęliwi. Musimy tylko chcieć obudzić swojš fascynację i pasję. Ja twierdzę Raingod, że cały czas jestem szczęciarzem bo Mark wcišż nagrywa wspaniałe płyty. A tak to już jest, że zwykle pierwsze wspomnienia sš najpiękniejsze i niezapomniane ale musimy też bardzo uważnie pielęgnować to co teraz i tu aby np. za 10 lat też móc co wspominać a co dokonuje się teraz.
Trudno aby artysta pisał cały czas na jednš nute. To były i sš rzeczywicie piękne wspomnienia. Ale teraz też mamy swój własny wiat i możemy być szczęliwi. Musimy tylko chcieć obudzić swojš fascynację i pasję. Ja twierdzę Raingod, że cały czas jestem szczęciarzem bo Mark wcišż nagrywa wspaniałe płyty. A tak to już jest, że zwykle pierwsze wspomnienia sš najpiękniejsze i niezapomniane ale musimy też bardzo uważnie pielęgnować to co teraz i tu aby np. za 10 lat też móc co wspominać a co dokonuje się teraz.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day