Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fascynacje I Frustracje
Ja też nieudolnie tlumaczyłem teksty (robię to do dziœ) ale wtedy kiedy "oszalałem" na punkcie DS ktoœ zrobił to za mnie i wszystkie, no może prawie wszystkie teksty "zagrały" tak jak sobie je wczeœniej wyobrażałem. A że nic nie trwa wiecznie Mark też sie zmienia i jego podejœcie do pisania również (kurcze zmieniamy się również MY a co za tym idzie nasze wymagania i entuzjazm też) W DS bardzo często pisał o sobie o rozterkach miłosnych itd. i my byliœmy w tych opowieœciach, ponieważ były o nas. Mark bardzo dużo czyta i niewiele mu trzeba aby coœ nagle go zainteresowało i utwór gotowy Uśmiech Trudno aby artysta pisał cały czas na jednš nute. To były i sš rzeczywiœcie piękne wspomnienia. Ale teraz też mamy swój własny œwiat i możemy być szczęœliwi. Musimy tylko chcieć obudzić swojš fascynację i pasję. Ja twierdzę Raingod, że cały czas jestem szczęœciarzem bo Mark wcišż nagrywa wspaniałe płyty. A tak to już jest, że zwykle pierwsze wspomnienia sš najpiękniejsze i niezapomniane ale musimy też bardzo uważnie pielęgnować to co teraz i tu aby np. za 10 lat też móc co wspominać a co dokonuje się teraz. Uśmiech
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Fascynacje I Frustracje - przez Raingod - 16.11.2005, 02:06
Fascynacje I Frustracje - przez Robson - 16.11.2005, 15:21
Fascynacje I Frustracje - przez Andrzej - 16.11.2005, 23:47
Fascynacje I Frustracje - przez Raingod - 18.11.2005, 01:34

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości